Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan
banner798

Bafra’da 15 Temmuz Destanı Çoşkusu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı 15 Temmuz Pazar günü, Asri Mezarlık’ta bulunan Şehitlik ziyareti ile başladı. Bafra 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı ise şöyle:

15 Temmuz 2018 Pazar,Şehitlik ziyareti (Asri Mezarlık), Mevlid (Büyük Camii) mevlid okundu.


Akşam saatlerinde ise Saat:19:15 Mehteran eşliğinde Milli Birlik ve Beraberlik Yürüyüşü (Hükümet Konağı önü) toplanıp Meydana kadar bafra halkı yürüyüş yaptı.

Meydan da etkinlik Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Şehitlerimiz için Kur’an Tilaveti ve Dua Şiirler, 15 Temmuz görüntülerinin yer aldığı videonun izlenmesi Konuşmalar İlahi dinletisi ve saat 00.13 geçtikten sonra sela okunması ile kalabalık yavaş yavaş dağıldı.

Etkinlikte Konuşma Yapan Bafra Belediyesi Başkanı Hamit Kılıç, “ 2 yıl önce bugün hain ve kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardır. 15 Temmuz akşamı Türkiye Cumhuriyeti Devleti Türk siyasi tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir büyüklükte hain bir saldırıya maruz kalmıştır. Düşmanın harp sahasında bile yapmadığı alçaklığı Silahlı Kuvvetlerimizin içine sızmış FETÖ Terör örgütüne mensup vatan hainleri reva görmüştür. Ama bu millet o gece sokaklara çıkın çağrısını duyarak, sokakları ve meydanları doldurarak, ölümü göze alarak bedenlerini tanklara mermilere siper ederek üzerine açılan ateşlere atılan bombalara gözlerinin önünde vurulan insanlara rağmen asla geri adım atmamıştır. Meydanları darbecilere bıkamamıştır. Tarihte eşi benzeri görülmemiş bir kahramanlığa imza atmıştır” dedi.
































 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.