Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Bafra’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kulandı

15 Temmuz Demokrasi Meydanında Atatürk Anıtı önüne ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Osman Şenocak’ın çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

ilçe Gençlik Merkezi Müdürü Selim Erdoğan açılış konuşmasında,” Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun'da tutuşturduğu kurtuluş meşalesinin Anadolu'da bağımsızlığına elden ele, gönülden gönüle dolaşmasının 104’üncü Yıldönümü kutluyoruz. 19 Mayıs bağımsızlığına düşkün Türk Milletine vurulmak istenen esaret zincirlerini parçalama kararlığının ve Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşuna öncülük eden Kurtuluş Savaşının ilk kıvılcım tarihidir. Bu duygu ve düşence ile bu vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, tüm gazilerimize Rabbimden sağlık diliyorum. Siz gençlerimizin bayramını tebrik ediyorum.” Dedi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları devamında, şiirlerin okunması, müzik dinletisi, ödül töreni, halk oyunları, jimnastik gösterileri, Taekwando gösterileri ve bayrak gösterisi ile program sona erdi.

Kutlamalara katılanlar arasında, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, daire müdürleri, kurum amirleri, oda başkanları, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlar katılım sağladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.