Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Bafra’da 20 bin adet fidan dağıtımı yapıldı

Samsun’un Bafra ilçesinde vatandaşa, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası sebebiyle 20 bin fidan dağıtıldı.

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası sebebiyle, Bafra Orman İşletme Müdürlüğü yerleşkesinde, Defne, akçaağaç, oya, mazı, zakkum, filbahri, kurtbağrı, abelya, ağaç hatmi, çınar, at kestanesi, fıstıkçamı, erguvan, Kuşdili, hanımeli, gülibrişim ve ortanca olmak üzere 20 bin fidan dağıtımı yapıldı.

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen,” 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası sebebiyle toprakla buluşturmak için fidan dağıtımı gerçekleştirdiklerini belirterek, gelecek nesillere daha güzel, daha yeşil bir dünya bırakmayı hedeflediklerini. “söyledi.

Fidan dağıtım etkinline, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Orman İşletme Müdür vekili Hediye Yaroğlu, Bafra İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Adalet Gökcan, Bafra ilçe Emniyet Müdürü Murat Öner ve vatandaşlar katılım sağladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.