Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan
banner798

Bafrada 4 Mahallede Daha Asfalt Başladı

Burada ki çalışmalardan sonra Alparslan ve Dededağı mahallelerimizde asfalt yola kavuşacak. Doğalgaz çalışmalarının % 90 oranında tamamlanmasıyla ilçede asfalt yol ve kaldırım çalışmalarıda hızlandı.

Bafra belediye başkanı Zihni Sahin çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: ilçemizde 5 yılı aşkın zamandır 300 km den fazla doğalgaz çalışmaları yapıldı. İlçemizin % 90'nı ekonomik çağdaş ve çevre dostu doğalgaza kavuştu. Bizde bu sürede asfalt şantiyesi plenti ve parke taşı üretim tesislerimizi kurduk. Araç kiralamaya son vererek kendi araç ve iş makinelerimizi aldık. Bu yatırımlarımız ile 5 yılda 25 yılda yapılandan daha fazla asfalt beton yol ve kaldırım ilçemize kazandırdık. Bu yaz yoğun bir çalışma yaptık. Ekiplerimiz Kızılırmak mahallemizden sonra Fevzi Çakmak mahallemizde de çalışmalara başladı. Buradan sonra Dededağı ve Alparslan mahallelerimizde asfalt yapılacak. Yeni mahalle olan köylerimizde de beton yol çalışmalarımız devam edecektir.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.