Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Bafralı İyilerden Emekliye ziyaret

Bugün Bafra Emekliler Derneğini ziyaret ettik.Başkan Ünal Bandır ve yönetim kurulu üyeleriyle emeklilerin sorunlarıyla ilgili olarak görüşmeler yaptık. Sayın Bandır kötü Ekonominin de,pandeminin emeklilerin mağduriyetini dahada arttırdığını dile getirdi. Başkan Bandır Pazarda ve marketteki gerçek enflasyonun yüzde 35 lerde olduğunu yüzde 14.60 rakamlarının gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.Memur emeklisine verilen yüzde 7.36 lık zammın ve işçi emeklisine verilen yüzde 8.37 lik zammın emekliyi çağresiz bıraktığını söyledi.

- Bandır Covit-19 Pandemisinin bir çok emekli vatandaşımızın ölmesine neden olduğunu, hala aşının yapılmamasından emeklilerin sanki ölüme terkedildiğini söyledi.

- Sayın Başkan 2000 yılından sonra emekli olan vatandaşlarımızın intibak haklarının verilmediği, o üyelerimizin hala mağdur olduğunu anlattı. Başkan yeni emekli olan ve 1500 TL. altında maaş alan emeklilere enflasyon farkları, maaşları 1500 TL. olana kadar verilmemesine de tepki gösterdi.

- Bizde İyi Parti İlçe Başkanlığı olarak Partimizin emeklilerle ilgili olarak programını,saatlerini anlattık. Emeklilerin mağduriyetlerinin giderilmesi konusunda görüş alış verişinde bulunduk.

İYİ PARTİ BAFRA İLÇE BAŞKANI

Aydoğan YILMAZ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.