Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Bafralı Şehit Tolga Pehlivan Unutulmadı

" Unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız. Şehadetinin 2.Yılı' nda; şehidimiz İstihkam Ast. TolgaPEHLİVAN' ı, minnet ve dualarımızla anıyoruz.

6 Nisan 2018 tarihinde; Hakkari ili Çukurca ilçesi, Şentepe üs bölgesi yakınlarında; bölücü terör örgütü mensupları tarafından, önceden yola tuzaklanan EYP nin infilak etmesi sonucu 2 şehit verdiğimiz alçakça saldırıda, şehadete eren Bafra lı şehidimiz İSTİHKAM ASTSUBAY TOLGA PEHLİVAN ve şehit arkadaşı İs. Uzn. Çvş Anıl YALAP’ I, şehadetlerinin 2. Yılı' nda rahmet minnet ve dualarımızla anıyoruz.

Ruhları şâd, mekanları cennet olsun. "

Şehit İst. Ast. Tolga Pehlivan' ınkabri, Bafra Asri Mezarlık içersindeki Garnizon Şehitiği' nde bulunuyor. Şehidin adı, baba ocağının bulunduğu Bafra Kızılırmak İlkokulu' nun bulunduğu Gazipaşa Mahallesi ile Samsun Bafra girişi ve Bafra Devlet Hastanesi kavşağındaki üst geçide verilerek, hatırası yaşatılmış oldu.

Bafralı emekli sınıf öğretmeni Sadık Pehlivan ve Berrin Pehlivan' ın evladı olan Tolga Pehliva' ın şehit evindeki şehit özel odası; şehidin askerî kıyafetleri ile ailesi, askerlik ve yakınlarıın fotoğraflarından oluşuyor.

Şehidin ailesi; bugün ( 6 Nisan 2020 ) Pazartesi günü, şehit Tolga Pehlivan’ ın şehitlikteki kabrini ziyaret edip, dualarla andılar. Gökhan ve Tuğçe Pehlivan şöyle dediler:

“ Bugün, Ağabeyimiz Şehit İs.Asb.Üçvş. Tolga PEHLİVAN ve omuz omuza şehadet şerbetini içtiği ;silah arkadaşı İs.Uzm.Çvş Anıl YALAP’ın şehadetinin 2. yılı... Dualarımız ile andık..Rabbim bizi şefaatine nail eylesin. “

Şehdimize ve tüm şehitlerimize Allah' tan rahmet diliyoruz.

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Şehit Tolga Pehlivan' ın videosu : https://www.youtube.com/watch?v=wLckrjqhxwk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.