Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner798

Başkan Hamit Kılıç, Bafra'da yapılanları anlattı

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” münasebetiyle Bafra’da görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltı programında konuşan Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle her sene bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Kamu yararı için çalışan, doğru, tarafsız ve güvenilir meslek anlayışı doğrultusunda haber yapan siz değerli basın mensuplarımıza davetimize icabet ettiğiniz için canı gönülden teşekkür ediyorum. Mesai mefhumu gözetmeksizin, her şartta büyük fedakârlıkla görevini yerine getiren gazetecilerimiz yerel ve ulusal medyada gören gözümüz, işiten kulağımız ve sesimizdir. Gücünü halktan alan, toplumu doğru bilgilendirmek için gecesini gündüzüne katan gazetecilerimiz inanıyorum ki sahip oldukları görev bilinci ile ilçemizin ve ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamaya devam edecektir” dedi.

Başkan Kılıç, “Bugün bizim ve sizin için gerçekten anlamlı bir gün. Bizler basın mensuplarımızın her zaman olduğu gibi bugünde yanında, emeklerinin farkındayız. Bu mesleğe gönül veren bütün basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir meslek yaşamı diliyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Tabi bu anlamlı gün vesilesiyle Hakk’ın rahmetine kavuşan duayen gazetecilerimizNamık Azgın, Ahmet Mavi, Sebahattin Gürgür, Hürriyet Gazetesi Yazı işleri Müdürü Hasan Kılıç ve ebediyete irtihal eden bütün basın mensuplarımızı da rahmetle anıyorum. Mekanları cennet olsun” ifadelerini kullandı.

HER ŞEY BAFRA İÇİN

Bafra’da yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında detaylı açıklamalar yapan Başkan Kılıç, ilçenin yerel ve ulusal anlamda tanıtılmasında basın kuruluşlarının payının büyük olduğunu dile getirdi. Başkan Kılıç, “İlçemizin tanıtılmasında siz basın mensuplarımızın desteği çok önemli. Bizim ilçemiz için yaptıklarımızı en iyi anlatacak olan sizlersiniz. Tabii ki bizleri eleştirin. Yanlışlarımız varsa söyleyin doğrusunu yapalım. Eğrisi varsa düzeltelim ama yapılanları da söyleyelim, teşvik edelim. Marifet iltifata tabidir. Yapılan her şey Bafra’mız için. Bizler geçiciyiz. 5 yılda geçse, 10 yılda geçse görev bitecek ama yapılan iş kalacak. Sunduğumuz, gerçekleştirdiğimiz hizmetleri geri alacak, yanımızda götürecek değiliz. Ne yaparsak Bafra’ya kalacak. O yüzden yapılanları sizlerin vasıtasıyla anlatmak bizim için son derece önemli. Bu konudaki emekleriniz içinde her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Kılıç, gazetecilerin, yerel ve ulusal medya temsilcilerinin katıldığı programda kendisine yöneltilen soruları bir bircevapladı. Program sonunda basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anahtar Kelimeler:
Hamit Kılıç10 Ocak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.