Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner867

Başkan Kılıç'ın Yoğun Hafta Sonu Mesaisi
banner852

Onların talep ve önerilerini dinlemeye özen gösteriyoruz. Ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor. Bizler de çalışmaları yerinde inceleyip görmek için yoğun mesaimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

Hafta Sonu 12 mahalle ziyareti

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya gelmeye gayret gösteren, hayata geçirilen hizmetlerle ilgili her yaştan görüş, öneri ve eleştirileri almayı prensip edinen Başkan Kılıç, hafta sonunda merkez mahallelerde yapılan çalışmaları incelemenin yanında 12 dış mahalleye de ziyaret gerçekleştirdi.

Örencik, Türkköyü, Burunca, Kolay, Kuzalan Mahallelerinde yapılacak sathi kaplama öncesi yol genişletme, bakım ve onarım çalışmalarını hakkında mahalle sakinleri ile istişareler gerçekleştiren Başkan Kılıç,Fevziçakmak Mahallesi Uğur Sokak ve Demet Sokak'ta yol düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek, esnaf ve vatandaşlarla selamlaşıp sohbet etti.

İstişare ön planda

Başkan Kılıç,ardından Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti İlçe Başkan Vekili Nami Baş, Teşkilat mensupları ve Meclis üyeleri ile birlikte Ağıllar, Türbe, Karpuzlu, Karıncak, Koşuköyü, Yeşilyazı, Altınova mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinlediler.

“Cumhurbaşkanımızı Örnek Alıyoruz”

Halkımıza hizmet noktasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bitmek bilmez enerjisini kendilerine örnek aldıklarının altını çizen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,”Şu an ülke yönetiminde olduğu gibi, yıllar önce de yerel yönetimlerde önemli bir marka olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı örnek alıyoruz. Aynı hizmet aşkıyla çalışıyor, ilçemizin geleceğini inşa ediyoruz.Bafra’mıza hizmet noktasında, tüm paydaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde olmaya, kentimizi birlikte geleceğe taşımaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876