Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan
banner798

Hamit Kılıç’tan Aqua Park ve Skate park müjdesi

Açıklanan projeler arasında yer alan su parkı (Aqua Park) ve Kaykay parkı (Skate park) ise özellikle Bafralı çocuk ve gençler tarafından heyecanla karşılandı.

Çok kısa süre içerinde kazandırmayı planladıkları Aqua Park’ın Bafra başta çocuk ve gençler olmak üzere her yaş gurubuna keyifli anlar yaşatacağını belirten Başkan Kılıç, “Yaz aylarında hemşehrilerimizin eksikliğini hissettiği aqua park projesi’nin temellerini atıyoruz. Her yaşa hitap edecek, hemşehrilerimizin sınırsız eğlenceye doyacağı çok fonksiyonlu kompleksimizi Bafra’mıza kazandıracağız.

Bu kapsamda Ali Kale Turistik Tesislerimizde yapılmasını planladığımız aqua park projesinin içeriğinde yetişkin yüzme havuzu, çocuk havuzu, su kaydırakları, sulu park, oyunparkları, havuzbaşı düğün alanı, kafe/restoran, etkinlik-toplantı salonu ve soyunma odaları/duşalma yerleri inşa etmeyi planlamaktayız” şeklinde konuştu.

Gençlere hitap eden yeni dönem projelerinden bir başkası olan (Skate Park) Kaykay Parkı ile ilgili de bilgi veren Başkan Kılıç, “Yeni dönemimizde yeniliklerde öncü şehir Bafra’nın gençlerini de unutmuyoruz.Yeni projelerimiz ile ilçemizde ilkleri gerçekleştirmek için gün sayıyoruz. Gençlerimizi ve çocuklarımızı aksiyon ve heyecanla buluşturacak, enerjilerini eğlenceli bir aktiviteye dönüştürecekleri Skate Park projesini de yeni dönemde kısa süre içerinde hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Cumhur IttifakıBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.