Öne Çıkanlar istanbul akçagöz
banner798

HEDEF 3 PUAN…

Türkiye Masterler ve Veteranlar Orta Karadeniz Grubunda Pazar günü Çorum Veteranlar ile deblasmanda karılaşacak olan Bafra Veteranlar Hazırlıklarına tüm hızı ile devam ediyor.

Çorum deplasmanına İyi Hazırlanan Bafra Veteranlar Spor 3 puan alarak, ligin ilk yarısını lider kapatmak istiyor..

Maç Öncesi Açıklama Yapan Bafra Veteranlar spor Kulübü Başkanı Kenan Ekbul Açıklamalarda Bulundu. Başkan Ekbul “ Bu maç bizim için Çok önemli ilk yarının bu son maçında çorum`dan galibiyet ile dönmek istiyoruz. İyi bir kadroya sahibiz eksiklerimiz var ama biz bu eksiklerimizi ikinci yarıda tamamlayacağız. Kıza zamanda hem lige hem takım arkadaşlarımızla uyum sağladık. İdman sayımızı artırdık iki günde bir idman yapıyoruz.
Bu soğuk havalara rağmen özveriyle İdmanlarımızı yapıyoruz.İdmanlarımıza gelen futbolcularımıza teşekkür ediyoruz..

Zorlu bir lig`deyiz gruptaki diğer takımlar ortamla aynı seviyede. Akıllı, sabırlı oynamamız gereken bir maç. Yarınki maçı kazanmak istiyoruz. Çok koşan, fizik gücü iyi, çıkış yapan bir takımız. Pazar günü oynayacağımız Çorum maçını kazanmak istiyoruz” dedi.

Bafra Temsilcisi Bafra Veteranlar Spor 24 Aralık Pazar günü saat 13.00'te 1 Nolu Sentetik Sahada oynanacak.

Samsun Temsilcisi Samsun Metro Veteranlar, Ayancık Veteranlar ile 23 Aralık Cumartesi günü saat 13.30'te Ayancık Gazi Stadyumunda Karşılaşacak.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.