Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

İbn- İ Sina Mtal' de İlkyardım Eğitimi Kursu

Konuyla ilgili olarak, okulun web sayfasından  yapılan açıklama şöyle :
 " Okulumuzda açılan İlkyardım Eğitimi kursları devam etmektedir. Acil durumlarda en önemli ve hayati konu; İlkyardımın yapılması kadar, doğru  ve eğitim almış kişiler tarafından yapılmasıdır. 
Bu nedenle; okulumuzda her dönem bu önemli konuya dikkat çekmek amacıyla alanında uzman, okulumuz öğretmenleri tarafından kurslar verilmektedir. 
Kursiyerler; okulumuz Müdür Başyardımcısı ve Sağlık Hizmetleri Öğretmeni Mustafa AÇIŞ'  ın vermiş olduğu, " İlkyardım Eğitimi Kursu "nda, " İlk Yardım" ın nasıl yapılacağını ve acil durumlarda nasıl ve ne şekilde müdahale edebileceklerini öğrendiler.
 İlk Yardım Kursu " nda; teorik olarak öğrendikleri bilgileri, maketler üzerinde uygulamalar yaparak pratiğe çevirdiler.
İlk Yardım konusunda; herkesi bilinçlendirmek, bir çok insanın yaşamında karşılacakları zor anlarında daha doğru müdahaller yapmayı sağlayacaktır. 
Kurslara her yaş seviyesinden vatandaşımız ve okulumuz öğrencileri katılabilmektedir.  Bazen doğru yapılan küçük bir müdahale hayat kurtarır."
Okul Müdürü Mehmet DURSUN; İlkyardım Eğitimi Kursu' nda görev alanlara, ilgili öğretmen ve öğrencilere  teşekkür etti.
Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.