Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

İYİ Parti Bafra Belediye Başkanı Rızvan Aksoy açıklama yaptı

Rızvan Aksoy Basın Açıklamasında:" Maalesef bu iki parti Bafra'da anlaşma sağlayamadı iki partide kendi adayını çıkarttı dedi.

GENEL BAŞKANIMIZLA BAFRA'DA MİTİNG DÜZENLEYECEĞİZ

Rızvan Aksoy, "Mahalli seçimler genel seçimler gibi değildir. Belediye Başkanlığı adaylığında şahıslar daha çok ön plana çıkar. Önümüzdeki günlerde Allah nasip ederse Genel Bakanımızın, Genel Başkan yardımcılarımızın katılımı ile Bafra'da bir miting düzenleyeceğiz bununla beraber inanıyorum ki Bafra'da çok güzel bir hava oluşacak.Bir aydır aday oldu olacak, geldi gelecek, gitti gidecekten ziyade, bugün burada aday olduğumuzu açıklamak için siz değerli basın mensupları ile bir araya geldik.

Bir hafta gibi kısa bir süre içerisinde miting yapma hazırlıklarında da olduğunu belirten İYİ Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy, Teşkilattaki bütün arkadaşlarla beraber elele, omuz omuza vererek gidilmedik köy, gidilmedik mahalle bırakmayacağız ve bu zorlu süreci hep bereber aşacağız.Beni tanıyanlar tanır öyle uzun uzadıya kendimi tanıtacak değilim. Bizim de zaman zaman hatalarımız olmuştur. Bizde sonuçta Allah'ın bir kuluyuz. Ben hep şunu söylerim insanlar hata yapabilir. Hatada diretmemek erdemliktir biz inşallah bu yolda karınca kararınca hep beraber birlik ve beraberlik içersinde bütün Bafra'yı kucaklayarak hiç kimseyi ötekileştirmeden AK Partilisi, CHP'lisi, MHP'lisi, Büyük Birlik Partilisi ile beraber inşallah çok güzel sonuçlar alacağız'' dedi.

İL TEŞKiLATLAR, MİLLET İTTİFAKINI BAŞARAMADI!

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Rızvan Aksoy,"Maalesef İlçelerde ittifak'ı başaramadık.Samsun'un bazı ilçelerinde Millet ittifakı başarılı olamadı.Tekkeköy ve Bafra bu ilçeler arasında,aradaki anlaşmazlıkları Ankara'ya taşıyamadık.Ama bizlerin şüphesi yok.Kendim tüm partililerden oy alacağıma inanıyorum.CHP Bafra teşkilatınlada yakın zaman da bir araya gelip konuşmayıda planıyoruz.Önümüzdeki günlerde süreç ve seçim çalışmalarımız devam edecektir.Kendim adaylar hakkında karalama politikasıyla konuşan aday değil,projelerinle konuşan bir aday göreceksiniz." Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.