Öne Çıkanlar fındık bahçesi konut
banner798

Kaymakam Ertürkmen Okullarda İncelemelerde Bulundu.

Kaymakam Cevdet Ertürkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ile birlikte aşırı yağan yağmurlar sebebiyle su baskını oluşan Bafra Atatürk Ortaokulunda incelemelerde bulundu. Konu hakkında okul müdürü Nihat Özcan’dan bilgi aldı. Ardından öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

KAYMAKAM CEVDET ERTÜRKMEN ARDINDAN BAFRA ANADOLU LİSESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Kaymakam Cevdet Ertürkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ile birlikte Bafra Anadolu lisesini ziyaret etti. Toplantı salonunda öğretmenlerle yapılan sohbetin ardından, öğrencilerle görüştü. Okul yönetimi ve eğitim öğretimle ilgili okul müdürü Recep Dokgöz’den bilgi aldı.

KAYMAKAM CEVDET ERTÜRKMEN BAFRA ERTUĞRUL GAZİ ANADOLU LİSESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Kaymakam Cevdet Ertürkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ile birlikte aşırı yağan yağmurlar sebebiyle su baskını oluşan Bafra Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu. Konu hakkında okul müdürü Şengül Duman Gezgiç’ten bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.