Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Komşunu unutmadan, evinde kal Bafra

Bafra Belediyesi yaklaşan ramazan ayında Korona virüsü ile ilgili olarak alınan tedbirler ve uygulamalar kapsamında ailelerde yaşanabilecek sorunların önüne geçmek amacıyla yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

Dünya’da günlük hayatı neredeyse durma noktasına getiren Korona virüs ile ilgili olarak uygulamaya geçen yaptırımlar sonucu yaşanma olasılığı olan sorunların önüne geçilmesi amaçlanan kampanya projesinde, hazırlanan paketler ihtiyaç sahiplerine Bafra Belediyesi ekiplerince ulaştırılacak.

Yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı Ramazan ayı öncesinde hızlı bir şekilde hayata geçireceklerini ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bizler Gönül Belediyeciliğin bir gereğini Bafra’mızda uygulamak istiyoruz. Korona virüsü ile ilgili uygulanan tedbirler sonrası geçim sıkıntısı içerisine giren, evde kal çağrımıza uyan hemşehrilerimize destek olmak için yeni bir kampanya başlatıyoruz. Komşusu aç iken tok uyuyamayan bir toplumun hassasiyetle sahipleneceğini umduğumuz bu kampanyada Belediyemiz aktif rol üstlenecek. Dedi.

Daha önceki sorunlarda olduğu gibi Korona virüsünü de birlikte atlatacağız şeklinde düşüncelerini ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç kampanya hakkında şunları söyledi:

“Tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de Hükümetimizin Korona virüsten korunma amacıyla aldığı kararlar sonucunda, bir süreliğine işine gidemeyen, iş yerini kapatmak zorunda kalan ve bunun sonucu olarak öncesinde yaşamadığı halde şimdi geçim sıkıntısı yaşayan ailelere, Bafra olarak yalnız olmadıklarını ifade etmek istiyoruz. Bu doğrultuda her türlü hazırlığımız yaptık. Kampanyamıza destek olmak isteyen vatandaşlarımız 153 numaralı hattımızdan belediyemizle iletişime geçmeleri halinde yardımlarının ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması sağlanacaktır.

Yardım yapmak isteyen hemşerilerimizin hazırladıkları gıda ve temizlik yardımlarını oluşturduğumuz ekip evlerinizden teslim alacak ve ihtiyacı olan komşularımıza teslim edeceğiz.”

Korona virüsü ile ilgili alınan önlemler nedeniyle iş yerlerini bir süreliğine de olsa kapatmak zorunda kalan vatandaşlar başta olmak üzere, evinden çıkamayan yaşlılar ve diğer ihtiyaç sahiplerinin beklentilerine cevap verecek olan kampanyanın Elazığ depremi sonrasında olduğu gibi yine büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.