Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Kuş Cennetine girişler tamamen yasak!
Bafra’nın gözde,Bafra’lının sorunu haline gelmeye başladı..Karadeniz bölgesinde eşi bulunmayan 56 Bin hektarlık alanı kapsayan Kızılırmak Kuş Cennetine gündüz veya gece gire bilene aşk olsun…
Samsun Valiliğin kararına göre 18:30’dan sonra girişinin yasak olan ,Kuş Cennetine girişler artık tamamen yasaklandı.Bu duruma ise vatandaşın isyanı bitmiyor.

Vatandaşın ise yetkililerden bu durumu biran önce çözülmesini istiyor.

Bafra’ya çevre ilçelerden gelen bir vatandaşımız konuyu şöyle anlatıyor.”-Hafta sonu İstanbul’dan misafirlerimiz geldi,Kuş cennetini gezmek istedi,bunun üzerine Alaçam’dan kalktık,Bafra’ya geldik, Kuş Cenneti yoluna girdiğimizde bizleri Jandarma durdurdu.Bu yolun araç trafiğine kapalı olduğunu söyledi…Bizde neden dedik,Jandarma ise Valiliğin emri var…Buraya kadar gelindiğinde küçük otobüsle içeri servisin olduğu yada bisikletlilere Kuş Cenneti’nin açık olduğunu söyledi.Bizlerde bu durum karşısında şaşırıp araçlarımıza binip orayı terk etmek zorunda kaldık.”dedi.

Yasağın nedeni anlaşılamadı!

Şehrin gürültüsünden ve sıkışıklığından kaçmak isteyen vatandaşların ,uğrak noktası kalmadı desek yalan olmaz sanırım..İnsanlar doğa ile iç içe zaman geçirmeye bile yasak getirilen bu durum ileride nasıl giderilecek.Kaldı ki, yasak gelmeden öncede ,bu bölgede Jandarma girişleri ve çıkışları kontrol altına alıp, gerektiğinde araçlara arama yapardı.Doğrusu onun için Vatandaş bu yasağın nedeni anlayamadı.

Konu ile ilgili önümüzdeki günlerde açıklama yapılması bekleniyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MİThat 6 yıl önce

sayın vali insanları özgürleştirin her şeye kısıtlama olur mu ya ırmak kenarına da gidilmiyor kardeşim

Avatar
nihat 6 yıl önce

amacladıkları ne inşAllah ulaşamazlar

Avatar
ismail tunç 6 yıl önce

yusuf ziya diktatörü mahkeme kararını beklemeden oradaki evleri yıkmıştır edinilen bilgiye göre rıza saaf denilen büyük işadamı ile beraber yatım yaparak burası ona verilecekti. ama Allah musade etmedi şimdi rıza saafflar bitmez ya bi başkası başka yatırım lar yapar milleti ahı seni bulacak sayın yusuf ziya diktatörsün sen

Avatar
Mehmet 5 yıl önce

Bu sorun Acilen duzetilmesi gerekiyor Allahin denize koymuyorlar bu nasil bir iştir