Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Muhtarlarımızla Sürekli İstişare Halindeyiz
 Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, hemşerilerinin mutlu ve hüzünlü günlerine katılarak, mahalle ziyaretleri yaparak, çalışmaları yerinde inceleyerek, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla bir araya gelerek her fırsatta halkın içinde olmaya devam ediyor.

Başkan Şahin Lengerli Mahallesini ziyaret ederek, mahalle muhtarı Rahmi Şahin’den bilgi aldı. Başkanın ziyaretinde Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mühendis Hüseyin Özdamar’da bulunarak gerekli notları aldı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin burada yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Biz, Bafra olarak büyük bir aileyiz” anlayışı içindeyiz. Bu anlayışla toplumumuzun her kesimi ile Bafra için birlikte çalışıyoruz. Bu anlayışın ilçemize yerleşmiş olmasından büyük bir mutluluk duymaktayım. Çünkü bu şekilde kazanan Bafra’mız ve insanlarımız olmaktadır. Her gün halkımızın içindeyim. İstişareye önem veriyorum. Hemşerilerimin mutlu ve hüzünlü günlerinde yanlarında olmaya çalışıyorum. Hemşerilerimizle iç içe olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Acıları paylaşıyor, mutluluklarını çoğaltmaya gayret ediyorum. Hemşerilerim gittiğimiz her yerde bizleri yanlarında görmekten mutlu olduklarını ifade ediyor. Bugünde Fen İşleri Müdürümile birlikte Lengerli Mahallemizi ziyaret ettik. Değerli muhtarımız, gazimiz ve Gaziler Derneğimizin Başkanı Rahmi Şahin ve hemşerilerimiz ile birlikte olduk. Mahallemizin problemlerini dinledik. Neler yapabiliriz bunu istişare ettik. Her zaman muhtarlarımız ile istişare halindeyiz. 8 yıldır bu anlayışımız devam etmektedir. Bu vesileyle muhtarlarımıza ve azalarımıza istişareleri için çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.