Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Oktay Zerrin; Süze Süze, Üze Üze, Füze Füze Gel Samsunspor  !

Samsunspor gerçeğini tüm sporseverlere, Türkiye ve dünyaya gösterme, ilân etme maçımız bu maç ! Öyle geri çekilmek yok, öyle pısırık oyun yok, rakibi; kendi sahanda süze süze, üze üze, füze füze gel Samsunsor !

Yılport Samsunspor senin adın, hiç yılma sen ! Rakip kale önünde karargâh kur, mevzilen. Mermilerin atacağın goller olsun. Her atacağın golün sesi; 19 Mayıs Stadı' ndan Bafra' ya, Çarşamba' ya, tüm Samsun ilçeleri ve yerleşim birimlerine " gollll " diye yankılanıp gitsin !

Şampiyonluğun ayak sesleri, bu maçın bitiminde başarımızı " yer-gök-su dinlesin " Ne güzel askerlerdir şu Samsunsporun gönüllü askerleri!

Topa öyle bir vurun ki başı dönsün topun ve gidip Manisa kalesinde gol olsun! Bu maç, ligde zirveyi ele geçirme, hamle üstüne hamle yapma, takımına sahip çıkma, onu her türlü sonuca rağmen bağrına basabilme maçıdır !

Manisa' nın meşhur güç kaynağı Mesir Macunu ile beslenip güçlü de gelseler, biz Manisa Tarzanları' yız diyerek coşkuyla da gelseler; biz de Samsunsporlular olarak meşhur, manda sütlü kaymaklı Bafra lokumu ile, Karadenizi' in mis kokan yayla havasıyla ve de en önemlisi ATA Armalı, tarihî ve güzel formamızla hazırız rakibimiz Manisa' yı puansız göndermeye !

Gün bugündür ! Gün; günü kurtarma günü değil; zaten hakkımız olan liderliği ele geçirme, Liderlik koltuğuna oturup ,bir daha da sezon sonuna kadar bu koltuğu rakiplerimize kaptırmadan onurlu, gururlu ve şerefli bir yükseliş tablosuna imza atma günüdür !

Biz Samsun şehri, Samsunlular, Samsunsporlular, taraftarlar, teknik direktör, yönetim, Başkanımız İsmail Uyanık, Şirket CEO' su Yüksel Yıldırım, İrfan Buz ve Basın olarak bu zafere dünden hazırız.

" Süze süze, üze üze, füze füze gel Samsunspor' um !

Yolun açık olsun, Liderlik ve lig sonunda da Şampiyonluk bizim olsun !

Oktay ZERRİN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.