Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Ömer Gülşen vefat etti

Samsun'un Bafra ilçesi Alparslan mahallesinden Hentbol' da isminden söz ettiren spor camiasının sevilen ismi Ömer Gülşen mücadele ettiği hastalığa yenik düştü.

Etrafında sevilen insan abimiz olan Ömer Gülşen vefat etti.

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Alparslan Mahallesi'ndeki evinden alınıp yine Alparslan Mahallesi Seyit Ahmet camiinde kılınacak cenaze namazının ardından defin edilecektir.

HaberOvasi olarak Ömer Gülşen ailesine Rabb'im rahmetiyle muamele buyursun, mekanı cennet olsun, başta kederli ailesinin, sevenlerin, dostların ve arkadaşların başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Anahtar Kelimeler:
Bafraömer GülşenVefat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal Kurd 2 yıl önce

Sevgili kardeşimi kaybetmenin acısını yaşıyorum. Çok iyi adamdın. Adam gibi adamdın. Lise hayatımız beraber geçmişti. İl dışında yaşadığımdan yaklaşık 20 yıldır göremiyordum. Böyle bir haberi burdan okumak çok açı. Çok sevdiği kardeşi Muhammet Açıcı ile orda buluştular. Rabbim mekanını cennet eylesin. Yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum