Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan
banner798

Pazar Esnaf odası Yeni Binasında..

 Samsun'un Bafra İlçesi Bafra Pazar Yeri Esnaf Odası eski yerin den yeni yeri olarak Bafra Modern Büyük Pazar Yeri Zabıta Noktası binasının
ikinci katın da yer alacak.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Bafra Pazar Yeri Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Topuz: Bafra Modern Büyük Pazar yerinde bulunan eski hizmet binamızdan artık yakın da taşınıyoruz.

Odamıza üye olan esnaf arkadaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına Bafra Belediyesinin bizler için tahsis ettiği Bafra Modern Büyük Pazar yerindeki Zabıta Noktası binasının ikinci katına inşaat çalışmamızı başlatmış bulunmaktayız.


İnşallah en kısa zaman da yeni binamızın tüm eksiklerini gidererek, Bafra Pazar Yeri Odasının yeni hizmet binasına geçerek hizmet vermeye
devam edeceğiz"dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.