Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Samsun Valisi Dağlı Bafra`da Toplandı Yaptı

Bafra ilçemizde korona virüsle mücadele kapsamında yürütülen denetimler, Kovid-19 vaka sayılarındaki artışın sebepleri ve alınan tedbirlerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısı, Valimiz Sn. Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın başkanlığında, Kaymakam Cevdet Ertürkmen, Bld.Bşk. Hamit Kılıç ve ilçe müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Salgına karşı topyekün bir mücadele verildiğinin altını çizen Sn. Valimiz, İçişleri Bakanlığımızın yayınladığı kısmi kapanma genelgesinde muafiyet tanınan gruplarla ilgili denetimlerin titizlilikle yürütülmesi ve bu mücadeledeki en etkili gücümüz olan aşıyı yaptırmak için sağlık merkezine gelemeyen 65 yaş ve üstü vatandaşlarımıza ikametlerinde ulaşılması talimatı verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.