Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner797

Samsun Valisi Osman Kaymak Bafra'yı Gezdi

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsn Emniyet Müdürü vedat Yavuz ile birlikte Bafra'yı iadeyi ziyarette bulundu. bafra Kaymakamlığına Bağlı Sosyal Hizmetler vakfının açılıına katılmak üzere Bafra'ya gelen Vali Kaymak, önce Bafra kaymakamlığını ziyaret ederek Bafra hakkında bilgiler aldı ve kurum müdürlerinin birfinklerini dinledi. daha sonra açılışa katılan vali, Bafra belediye Başkanlığını ziyaret ederek belediye hakkında Başkan Şahin'den bilgiler aldı, daha sonra Bafra tütün müzerisini gezen vali buradaki incelemerinin ardından programı son buldu.

Samsun valisi Osman Kaymak Bafra Kaymakamlığına bağlı 'Sosyal Hizmetler Merkezi'nin) açılığını yaptı..

Samsun valisi Osman Kaymak Bafra Kaymakamlığına bağlı Sosyal Hizmetler Merkezi'nin açılışını yaptı. Samsun valisi Osman Kaymak, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın son zaman da sosyal hizmetler anlamında çok yol katetti. hem özürlülere yönelik olsun, hem hanımlara hemde gençlere yönelik olsun çok güzel hizmetler var. bu sosyal hizmet merkezi de hizmetleri çok büyük olacak 8 tane planmış 'Sosyal Hizmetler Merkezimiz bunlardan 5.'sini burada açıyoruz dedi. bu tesisin Bafra'mıza hayırlı olmasını diliyorum. ve yararlanacak bütün vatandaşlarımıza sağlık huzur başarı getirmesini dilyorum' dedi.

Bafra kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Muzaffer Şahin ise, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı olarak Samsun ilimizde sekiz tane Sosyal Hizmet Merkezimiz bulunuyor, bunun 5.'si Bafra'mızda bugün açılıuyor. Sosyal Hizmetler Merkezi'nin genel çerçevesi, vatandaşın bize gelmesi değil bizim vatandaşlarımızın topluma ulaşması anlamında az da olsa hizmertlerdir' dedi.

açılışa, Samsun valisi Osman Kaymak, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Samsun AK Parti Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun İL Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra emniyet Müdürü Bünyamin Temur, Bafra jandarma Komutanı Binbaşı İlhan Güngör katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.