Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Samsun Valisi Tarık Erol'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu

Samsun’un Bafra İlçesi Karaburç Mahallesi’nde Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın katılımı ile 8. hasad şenliği düzenlendi.

Samsun Valisi Zülkif Dağlı Bafra’da bir dizi incelemelerde bulundu.

Karaburç Mahallesi’nde 8. Hasad Şenlikleri kapsamında Bafra’ya gelen Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ile beraber bir dizi incelemelerde bulundu.

Çeltik Hasadı şenliğinden sonra Silahlı saldırıya uğrayan Bafra Ticaret Borsası Başkanı Tarık Erol’u Samsun Valisi Zülkif Dağlı evinde ziyaret etti.Vali Zülkif Dağlı Ticaret Borsası Başkanı Tarık Erol’a geçmiş olsun dileklerini söyledi.

Samsun Valisi sırasıyla eskiden Bafra Müzesi simdi ise Yeni Halk Egitim Merkezi yerini ,Yeni Hükümet Binası inşaatını ve Bafra Tarım Kooperatifi'ni incelemelerde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.