Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Samsunspor'a sevinsek mi üzülsek mi !

Kırklarelispor' dan aldığımız 4-0' lık farklı galibiyet elbette ki çok önemli ancak ne var ki Lider Manisa FK da Gümüşhanespor' u 1-0 mağlup edince, aradaki puan farkı yine 4 ' te kaldı ve sıralama değişmeyip grupta Yılport Samsunspor 2. sırayı 18, lider Manisa FK ise 22 puanda kapadı.

Şimdi gel de o kaçan 2 maçtaki 4 puana yanma, üzülme ! Daha önce de söylemiş, yazmıştım; bu Manisa takımı öyle yabana atılacak bir takım değil diye. Adamlar gelene 4 gidene 6 atıyorlar. Bu hafta ise Gümüşhane ye 1 gol de yetti onlara Liderlik için.

Bizim farklı Kırklareli maçımıza rağmen; maçı izleyenler, oynanan oyundan genelde memnun olmadıklarını ifade ettiler ki; bu futbolumuzla; böyle devam edersek gelecek maçlarda işimiz zor gibi !

Çok farklı yenmek, galip gelmek güzel elbette fakat daha göze hoş gelen, daha derli toplu bi futbol sergilemek zorundayız yoksa atı alan Üsküdar' ı geçmiş olur ! Başımıza iş açmayalım, çok dikkatli olalım.

Bir de bu Kubilay ile Bahattin arasında önceki maçlarda gelişen tatsız olaylar,en çok takıma zarar verir ki; âcil olarak İrfan bey hocamızın ve kulüp yönetiminin buna bir çözümbulmaları gerekiyor.

Eğer bir takım; içten parçalanır ve olaylar ayyuka çıkarsa, bu işten olumsuz sonuçlara da davetiye çıkartmış oluruz. Yok o şuna pas vermemişz, yok bu ona destek olmamış gibi hiç de hoş olmayan sonuçlara sebep vermek, hiç doğru, güzel ve hiç de etik olmaz !

Didişmeyi, iç kavgalaları ve adam sendeciliği önleyemezsek; ligde ve grupta çözümü zor günlere yol açarız! Herkes takım oyunuyla, takım olma ruhuyla hareket etmek zorundadır.

Hele hele bu yolun sonunda başarılı olmak varsa; iç kavgalardan, didişmelerden ve huzursuzluklardan hızla kurtulmalıyız !

Saygılarımla.

Oktay ZERRİN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.