Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner797

Şükrü Neiş'e Dededağı'nda görkemli karşılama

Gittiği her yerde başkan Şükrü NEIŞ sesleri, ‘Şükrü NEİŞ Nerede, DEDEDAĞI Orada’ Sloganlarıyla İnledi

Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı ve Bafra’nın Ortak Adayı Şükrü NEİŞ, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Adem Güney ve ilçe yönetimi Dededağı Mahallesi’nde davul zurma ve sloganlarla karşılandı. 

Şükrü NEİŞ için ‘Şükrü NEİŞ Nerede, DEDEDAĞI Orada’ sloganları atan mahalle sakinleri, NEİŞ’i omuzlarda taşıdı. Büyük coşkunun yaşandığı Dededağı Mahallesi’nde uzun süren sloganların ardından NEİŞ konuşmasına başlayabildi. 

Yoğun ilgiden mutluluk duyduğunu belirten NEİŞ; “Baframıza bağlı mahalle statüsüne geçen köylerimizde yapacak olduğumuz projelerimizi göreve geldiğimizde hiç vakit kaybetmeden uygulamaya başlayacağız. Dededağlı gençlerimize de istekleri doğrultusunda bir halı saha sözünü buradan vermek istiyorum. Bizleri olağanüstü coşku ve muhabbetle karşılayan hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Mahallelerimizi kalkındırmak için projelerimiz hazır. Sizlerehak ettiğiniz hizmeti getireceğime söz veriyorum” diye konuştu.

Şükrü Neiş Basın Bürosu 

Anahtar Kelimeler:
Şükrü Neiş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.