Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner798

TÜGŞAV Bafra Şubesinden 106.Mevlid

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı (Tügşav) Bafra Şubesinin vakıf binasında her ay düzenlediği  Covid19 salgını nedeniyle 2020 yılı mart ayından bu yana  ara verdiği  Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi Şerif programına 30.10.2021 Cumartesi günü 106. Programla başladı.

Eylül ayında şehit olan J. Uzm. Çvş. Murat Gürel, Sıhh.Onb. Zeki Çakır, J.Onb. Ertuğrul Kılıç, P. Er Hasan Hüseyin Aydoğdu,  J.Er Savaş Topal, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Uzun, P. Komd. Er Hayrettin Tekin, J. Uzm. Onb. Burak Perçin, Ekim ayında şehit olan Polis Memuru Salih Ersin, J. Onb. Mustafa Pilan, J. Komd. Er Ünal Ertürk, J. Uzm. Çvş. Bayram Aksu, J. Komd. Er Erol Haspulat, P. Er Selahattin Turan, P. Uzm. Onb. Mutlucan Meşeci, Sıhh. Onb. Hüseyin Var, J. Astsb.Suat Sarı, J. Komd. Er Erdoğan Altınel, J. Er Aydın Uyar, tüm şehitlerin, devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve ebediyete intikal etmiş tüm gazilerin ruhuna düzenlenen programa, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.Vakfın fahri imamı Bülbül Hoca ve oğlu Hafız Ensar Boyun tarafından okunan Kur’an-ı Kerim, ilahiler ve duanın ardından program ikramla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.