Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Türk Yargısı Kimseden Emir Ve Talimat Almaz

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yeni adli yılın açılışı dolayısıyla Bafra adliyesini Ziyaret etti. Başkan Şahin Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen ve Bafra Barosunu ziyaret ederek adli yıl açılışının hayırlı olmasını diledi. Başkan Şahin’in ziyaretlerine Bafra Belediyesi ve Büyükşehir meclis üyesi Av. Kemal Şenocak ile Bafra Belediyesi Hukuk Müdürü Av. Murat Bircan’da iştirak etti. Başkan Şahin baro ziyaretinde Baro başkanı Av. Serkan Dönüm ve avukatlarla sohbet etti.

Bafra Belediye Başkanı yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Adalet teşkilatımızın her bir mensubunun gayret, fedakârlık ve değerli katkılarıyla ülkemizi ve milletimizi daha yüksek standartlara sahip bir hukuk ve adalet sistemine kavuşacağımıza olan inancımı bir kez daha ifade etmek istiyorum. Ülkemizin dört bir yanında adaletin tecellisi için özveriyle görev yapan bütün yargı mensuplarımızın, adliye ve cezaevi personelimiz ile avukatlarımızın yeni adli yılını tebrik ediyor, başarılar diliyor, yeni adli yılın ülkemiz ve milletimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu vesileyle bir kez daha Şehit olan yargı mensuplarına ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. “ dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarına şöyle devam etti: “Türk yargısının kimseden emir ve talimat almadan hukuku uyguladıklarına olan inancımı ifade ediyorum. Birlik ve beraberlik, beka, güvenlik, özgürlük, hak ve adaletin en güçlü teminatının hızlı ve etkin işleyen yargı sistemi olduğunu unutmadan ve şüpheye düşmeden milletimizin Türk yargısına güvenmelerini diliyorum. Ayrıca 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimine karşı hızla harekete geçen yargı teşkilatımıza, milletin ve devletin hukukuna sahip çıkmada gösterdiği kararlılık nedeniyle de tekrar teşekkür ediyorum. “ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.