banner797
 7 haziran millet vekili genel secimler öncesi siyasi partiler çalışmalarına program çerçevesi içerisinde hız verirken ne hikmettir Bafra MHP de bir sessizlik hakim olmuş durumda bunun gözle görülür bir canlı örneğini geçtiğimiz günlerde MHP İletişim merkezi açılışında bizzat gördük.

MHP`nin Bafra’daki seçim bürosu açılışında basın mensubu olarak bizlerde yerimizi aldık, ancak gel gör ki secim bürosunun açılışı “tam bir fiyasko oldu” ben söylem 100 kişi, siz söyleyin 150 hadi diyelim 200 kişi katılım vardı. Bizim Bafra MHP ilçe teşkilatına ve MHP ye bir alerjimiz yok olmazda, Ama şu bir gerçek ki seçim bürosunu açılışı fotolarda görüldüğü gibi hiç de iç açıcı değildi.

NEREDE ESKİ BAŞKAN NEREDE VEKİLLER

Biz burada basın mensupları olarak gözlerimiz Eski Belediye Başkanı Hasan Aslan beyi aradı, Hatta son Belediye Başkan Adayımız genç kardeşimiz Özgür Topkaya`yı da aramadı değil, durun daha bitmedi. Mhp`nin 1. Sıra Milletvekili Adayı Erhan Usta`yıda gözlerimiz aradı. Ama ne yazık ki yoktu.
Erhan Usta Ekonomist olduğundan Tv programları için katılamamış iyide Bafra`nın vatandaşı Erhan ustayı bir kere sokaklarda gördünüz mü ? Evet gördünüz , seçim otobüsünün arkasında resmini gördü. Geçtiğimiz belediye seçimlerinde Sayın Devlet Bahçeli katılmıştı açılışa bu genel seçimde bir vekil dahi katılamadı. Peki halan vekil kimliği ile dolaşan Dr. Cemalettin Şimşek merak ettik neden gelmedi. Onları da bir tarafa bırakalım eski ilçe başkanları neden yoktu. Eski meclis üyeleri eski yönetim kurulu üyelerini arada bulasın,

BAFRA HALKIDA YOKTU

Şimdi soruyoruz. Seçim bürosunun açılışında Bafra halkını göreniniz odlumu ! ne yazık ki yoklardı. Açılışta 4.sıra vekil ve 5. sıra vekil adayları yer aldı. Haliyle 2 sıra vekil adayı Hüseyin Ediz bizzat açılışta yer aldı. Buda gayet doğal olsa gerek zira Hüseyin Ediz Bafralı olduğu için ev sahipliği yaptı. Böyle ev sahipliği olmaz.

Dememiz o ki istemeyerek te yazsak bile yolun sonu bu görüntülerle hiçte hoş değil inşallah biz yanılırız. Hem de bizi yanıtsınlar. Ama galiba yanılmayacak gibi gözüküyoruz.

HÜSEYİN EDİZE SORUYORUZ

Sayın Ediz siz yoğun bir çalışma içersindesiniz, siz halka her gittiğiniz yerde MHP anlatıyor seçim programından söz ediyor gelip bir olalım beraber olalım mesajları veriyorsunuz.
Sayın Ediz ama Bafra da hele hele Bafra MHP`de birlik beraberlik var mı??

Yine merak ettik öğrenmek istiyoruz. Sayın Ediz mevcut başkan av. Hüseyin acar partileri kırdı mı üzdü mü yoksa, partiden mi uzaklaştırdı! bu soruların cevabını biz biliriz de ama bilmeyiz! Sizler bu soruların cevabını mutlaka biliyorsunuzdur. Lütfen bizimle ve Bafralı MHP Kamuoyu ile paylaşın, paylaşın ki birlik beraberlik havada uçmasın.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.