banner797
Bir olay sonuçlandığı zaman ben söylemiştim ben biliyordum demek kadar kolay bir cümle yoktur. Birde gözünüzün önünde cereyan eden hataları görememek kadar sonuçları itibarı ile acı bir şey yoktur. Oysaki sezon başından bu tarafa yapılan yanlışlıklar ve davranışlar üstü kapalı olarak geçilince ilk devrede zar zor lider bitirerek durumu idare yoluna gidenler oldu. Hâlbuki maçları doğru gözle bakarak reel ve somut gerçekleri görmek istemeyenler oldu.

Tabi bu işin içine GESTAPO usulü davranışlar ve ŞANTAJ dolu yöntemler dâhil olunca yandaş bazı kişilerinde desteği ile bu günlere gelen sürecin başladığını fark edemediler. Sayın hocamız TURGAY KAYNAK, Bafra içinden kendine tuttuğu GÜVERCİNLER sayesinde hareket tarzını avcılık yönünde belirleyince futbol adına dağıtması gereken adaleti ve bilgiyi unutmuştu. Futbolumuz sahada değil hocaya ulaştırılan GÜVERCİN mesajları sayesinde yönlendirilmeye çalışılırken ek yöntem olarak korkulan insanlar seçilerek kendilerine destek alanı yaratmaya çalıştılar. Tabiki GÜVERCİN haberciliğinin TURGAY hocanın kafasında yaratacağı sıkıntıları fark edemediler. İ ftira ve işine geldiği gibi konuşma yöntem olarak seçilince hocamız avcılığa başladı ve birçok haksız ve yanlış işe imza atmaya başlamıştı.

Yanlış işleri örtbas etmek isteyen hocamız ve GÜVERCİNLERİ yönetimdeki ve etraflarındaki kendilerince güçlü olanlara sempatik davranarak kendilerine güç sağladılar. Bu gücü sağlamak adına attıkları iftiraların ve futbol adına yapılan adaletsizliklerin görülmesine de engel oldular. Engel olmalarının sebebi kişisel ilişkiler idi. Oysa bazı yöneticilerimizin büyük fedakârlıkları sonucu ara transferde istenen kadro derinliği yaratılarak adeta şampiyonluk altın tepsi ile hocalarımızın ellerine verilmişti. Lider olmanın rehaveti ile takımın hem fiziksel hem mental anlamda yapılan yanlışlıkları görülmek istenmedi. Bazı futbolcular kafasına göre takılıyor ve canları isterse idmanlara çıkarken takımda yine forma buluyorlardı. Futbolun vicdani yönleri askıya alınmış hoca ve adamlarının hukuku işlemeye başlamıştı.

Futbolcular bu adaletsiz ortamda kendilerine hedef olarak şampiyonluğu değil PARAYI belirlemişlerdi. Tabiî ki dini imanı para felsefesi ile hareket eden futbolcular arasındaki düşmanlık daha da artmış oldu. İdman programları ve teknik anlamdaki yapılmayan çalışmaları sorgulayacak yönetici olmayınca sürecin aleyhimize işleyeceğinin kimse farkına varamadı. ŞAMPİYON ARANIYOR diye yazdığımda aslında mesajı vermiştim. Futbolcu aldığımın hakkını verebiliyor muyum diye kendini sorgulayacak vicdani duygulardan yoksunsa hiçbir faydası olmaz. Maalesef göremediler. Veya görmek istemeyenler vardı.

Bu anlamda süren futbol sezonumuzun yarattığı adaletsizlik ve ihanetlerin bugün yaşadığımız tabloyu ortaya çıkaracağının farkına varamadık. Kişisel istek ve arzuların tatminkârlığı arzusu içinde hareket eden hocamız dürbünleri ni GÜVERCİNLERİNİN gözüyle görerek birçok yanlışa ve haksızlıklara imza atarak hatta iftiralar atarak takımımız ile insanları birbirine düşürmüştür. Hiç bir hocanın veya Bafralının sahip olamayacağı imkânları sağlayan bafralı başkanlarına aldığının karşılığını vermek yerine belli odakların esiri olunca bugün bafranın başkanlarını suçlayacak zemin ve fırsat bekleyenlerin zeminini hazırlamış oldular.

Bu durumda bile hala şansımız devam ediyor ama bu yazıyı sezon sonuna bırakamazdım. Bu yönetimde çok mücadele veren başkanların ve bazı yöneticilerimiz ŞAMPİYONLUĞU hak ediyorlar. Eğer futbolcularımız biraz vicdanlı davranıp sorumluluk alırsa neden olmasın. Ama bugüne kadar olmadı olsa idi şu anda çoktan şampiyonluğumuzu ilan etmiş olurduk. SAYGILARIMLA.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.