banner797
Nedim Hoca Bafraspor Espiye maçının analizini çıkardı
 
Geçen hafta yazdığımız gibi oldu,kötü futbol 3 puan ve her şey mükemmel gidiyor diyenlerin düşüncesi oldu.Guruptaki maçlar çok karmaşık bir hal aldı diyebiliriz. Öz Espiye Belediyespor geçen hafta Çarşambaspor’a 4 gol atınca dikkatimizi çekmedi değil.
 
Gurubumuzdaki en çok gol atan takımlardan bir tanesi bu takım. Biz temkinli oyun beklerken oyunun gidişatında işin tadı kaçmış ve durum laubali bir hal almaya başlamışken Allahtan rakip takım aradığı golü kalecimiz sayesinde bulamadı.Rakibin sabırlı ve ayağa oynamasının karşılığını bir türlü veremedik ve oyun hep Öz Espiye Belediyespor kontrolünde oynandı diyebiliriz ama maç yine bizim oldu.Bu şekilde her maç devam eder mi?Diyecek olursanız onu bilemem bekleyip hep beraber göreceğiz.Fatih AYTEKİN gün geçtikçe oyun olarak takıma çok katkı yapmaya başladı ve bu maç ile Fatsa Belediyespor maçlarının lehimize dönmesini sağladı diyebilirim.
 
Geçen hafta gördüğüm hastalık gördük ki aynen devam ediyor ve takımımızın kötü oynamasına vesile oluyor.Topla her buluşan arkadaşımız Uğur sivri ile oynamak için organize olmaktan bir çok top kaybı yaşıyor ve bu durum Uğur Sivri’nin de kötü görünmesine sebep oluyor.Atılan uzun topların bir gayesi amacı olur ve bu anlamda orta  sahadaki oyuncularımız hiç uygun değil.Bu düşünce ile belki bazen işler iyi gidebilir ama her zaman olmaz.Mesela Öz Espiye Belediyespor’un sahasında canımız yanabilir.Çünkü saha küçük ve dar olduğu için zorlanacağımızı söyleyebilirim.Devre arasında yapılacak takviyelerin uzak ve yakın oyun planlaması dahilinde yapılması lazım gelir diyorum ama biz söyledik ya tam tersi olur.
 
Takımımızdaki Oyuncu değişikliklerine bir anlam veremedim ve acaba neden diye kendime soruyorum ama cevabını bir türlü bulamıyorum.Her maçta bir oyuncu var devamlı olarak ikinci yarılarda oyuna giriyor.İyi oynuyor da onun için giriyor desek henüz iyi oyun sergilediğini de göremedik.
 
Kötüde oynasa oyuna giriyor iyi oynasa da giriyor. İsmini vererek rencide olmasını istemiyorum ama bazı şeyler düşününce yazık böyle düşüncelere diyorum. Bafralı futbolcularımızın hepsinin lisanslarını yırtıp atmak lazım. Bu konuda devre arasında geniş kapsamlı bir yazı yazacağım ve herkesin daha iyi anlamasına olanak sağlayacağım.Çünkü bu anlamda iyi niyetler olduğunu sanmıyorum.
 
Takımımızın isminin oyunumuzdan önde gittiğini görmek lazım ve geçen hafta iyi oynadığını söylediğimiz oyuncuların bu hafta bu denli kötü oynamaya hakları yok diye düşünüyorum. Etrafta hep konuşulan tek konu PARA ve PARA. futbolcular şöyle almamış bu almamış o almamış. KARDEŞİM SAHAYA ÇIKINCA HER OLAYIN BİR KENARA BIRAKILMASI LAZIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
 
Bu kulübün adı geçince  hep paramı konuşulacak. Nihayetinde amatör bir takımız yani.Tabii ki sıkıntılar olacak ama biraz daha anlayışlı olmak lazım.ayrıca fedakarlık yapanların kimler olduğunu da merak ediyorum doğrusu.Doldurdular hepimizi bir vagona gidiyoruz işte.Bakalım son nasıl olacak.Önümüzdeki hafta çok zor geçeceğine inandığım Yomraspor maçına gideceğiz ve umarım bu oyunu oynamayız ve şimdiden uyarmak isterim.saygılarımla.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.