banner798
Yazıyı kaleme aldığım an itibarı ile yazıyor ve durum tespiti yapıyorum.
Telefonla açıp durum nedir desek herkes darılıyor.Yazı yazıp eleştirsek hiç kimse bizi sevmiyor.
Peki 1930 bafraspor ne durumda dersek,durum perişan.Peki ne oldu ne gitti diye sorduğumuzda kimse hata bende demiyor.

Acaba suç kimde diye araştırma yapsak ben kendi adıma birçok suçlu bulabilirim.
İsim vererek ispatlı bir yazı yazdığımda mahkemeye verilmekle tehdit ediliyorum.Ama eminim ki önümüzdeki günlerde tahrik olup acımasız ve suçlular kim üzerine bir yazı yazacağım.Yazacağımız anlamda söyleyeceğim bazı olaylarda var diyebilirim, Hiç kimseyi aptal yerine koymayın ve her şeyi biliyor ama yazmıyoruz diyebilirim.Eski futbolcular olarak 3 kongrede aday olduğumuzda bizlere atmadığınız iftira kalmadı ve bizler aday çıkınca sözümüzde durduk ve çekildik.Ve şu durumda söyleyeceğim sözleri veya yazacağım yazıları umut taşıyarak 
erteliyor ve mahkemelik olmak istemiyorum.
Bakın buradan uyarıyorum,bizim sporumuzu bizim gibi futbol adamlarına yaptırmadınız ve hiç alakası olmayan insanlar futbolumuzu elimizden aldı..

Yakın zamanda bu iş düzelmez ise veya futbolumuz rayın oturmaz ise birçok kişi ile mahkemelik olacağımı şimdiden ilan ediyorum.
ANLAYAN ANLAR..FUTBOLUMUZU GERİ İSTİYORUZ.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.