banner798
Maça gitmedim ama takımımızın bütün idmanları ve diğer maçlarını seyrettiğim için nasıl oynandığını tahmin edebiliyorum ve bunun üzerinden son çift kale maçta gördüklerimi tahlil ederek yorumlaya birim. Son çift kale maçta takımımızın nasıl oynaması konusunda karar verilmediğini gözlemledim ve oyuncu kadrosunda sık sık hala değişiklik yapılmasının futbolcuların kafasında soru işaretleri oluşturduğunu fark ettim.2 ay olmasına rağmen hala oyuncu ve oyun yapısının oturtulmamış olması bu oyuncularla ilerlemeyi zorlaştırır diye düşünüyorum.
 
 İki takımında sahaya 4.4.2. düzeni ile çıktığını düşünün iki takımında oyunu aynı şekilde oynadığını göremezsiniz. Burada ana unsur oyun planlamasındaki taktik düşüncelerin farklı olmasındandır. Ve bu taktik planlamanın ana unsurları olan futbolcu yapısındaki özelliklerini iyi düşünüp tahlil etmek lazım ve bunu uygulatmak lazım diye düşünüyorum. Henüz bu durumun oluşmamış olması ilerideki maçlarda da başımıza sıkıntı yaratacaktır ve yediğimiz gol sayısına baktığınızda ne demek istediğim daha iyi anlaşılır diye düşünüyorum. Hoca arkadaşım beni muhakkak yanlış anlayacaktır ve üzülecektir ama ben spor yazarı olarak bazı yanlışlıkları görmemezlikten gelemem, fakat durum ve gidişatı hiç iyi görmediğimi söyleyebilirim.
 
Bu hafta oynayacağımız AYANCIK maçında bu söylediklerim umarım sonuca aleyhimize olarak yansımaz. İyi düşünmek lazım ve iyi kafa yormak lazım arkadaşlar. Futbol oyunu ben böyle istiyorum öyle olsun olarak sahaya yansımaz ve gerçekleşmez. Düşüneceksin teorik olarak sahaya yansıtacaksın pratik olarak. Geçen haftalardaki bir yazımda bazı tüyolar vermiştim ama demek ki dikkate alınmamış.
 
Geçen hafta yazdığım yazı konusunda birçok insandan tebrik aldım ve bu istemeyerekte olsa beni mutlu etti diyebilirim. Ayrıca yalan yanlış iftiralara karşı beni destekleyenlere de teşekkür ediyorum. Bazı yorumlarda atılan iftiralara da buradan yanıt vermek istiyorum.
Şu ana kadar bafraspora gelen hiçbir teknik adama ne telkinde ne tavsiyede bulunmadım ve buna tenezzül dahi etmedim.
 
Nedeni ise gayet basittir, insani olarak etkilenip yazılarımda zayıf kalma korkusudur. Geçen yıl Bafralı futbolcuları savunacak yazı yazmamamın sebebi ise bazı velilerimizin yanlış davranış ve tutumlarından dolayıdır. Kusura bakmasınlar ama kendi isteklerini kovalamalarından dolayı diğer Bafralı çocuklarımızda zarar gördü ve hala aynı düşünceler mantığında davrananlar olduğunu görüyorum. Biraz onurlu duruş sergilemek lazım diye düşünüyorum. Bir yorumda ise satılmış imaları ile dolu sözler vardı. Kardeşim beni kimse satın alamaz ve etkileyemez.
 
İnsani boyutuna çok önem verdiğim zaman bazı kişiler hakkında fazla eleştiri yapmam. Benim evime 1930 bafraspor mevzusundan dolayı birçok HACİZ memurunun ve polislerin geldiğinden veya savcılıklarda ne zorluklar yaşadığımdan kimlerin haberi var. Hiç bir zaman yakınmadım ve ağlamadım. Hayatımı onurlu bir şekilde tamamlayacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.
SAYGILARIMLA.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.