banner798
Birçok şehirde veya ilçelerde olmayacak spor dünyasına sahip olduğumuzun sanırım herkes farkındadır. Şehrimizin yarısı Bafra sporlu iken diğer yarısı Bafra sporun muhalefeti konumunda davranışlar sergileyebiliyor. Tabiki bu durumu çeşitli nedenlerle yorumlayabiliriz. Fakat bu Pazar günü bu tür düşüncelerden arınma ve takımımızı destekleme takımımıza sahip çıkma zamanıdır. Zara belediye spor maçı daha önce elimizden kaçırdığımız fırsatları yeniden elde etme maçıdır.

Taraftarımızla yöneticimizle, futbolcumuzla ve teknik kadromuzla hep birlikte tek ses olarak hareket etmeliyiz. Hatalar, günahlar sevaplar ve eleştiriler bir kenara bırakılarak Bafra daki en büyük hobimiz olan Bafra sporumuzu desteklemeliyiz. Takımımız 3 lige çıktıktan sonra eleştiren veya yerenler yine aynı pozisyonuna dönsün ama bu maç herkes taraftar olsun.

Heyecanımızı abartmadan, heyecanımızı strese sokmadan, taraftarlığımızı kavgaya dönüştürmeden sakin bir şekilde yapmalıyız. Geçen hafta samsunda yaşadığımız sıkıntıları bir daha yaşamamak adına her taraftarımız birbirine hoş görülü davranmalıdır. Futbol bugün ve yarınlarda yine olcak ve olmaya devam edecektir ama yaşanan olumsuzlukların izi ve pişmanlıkları uzun süre silinmiyor.

Onun içindir ki maça gelen herkes sorumlu davranarak hareketlerine dikkat etmeli ve maça üzerinde tehlikeli hiçbir araç taşımamalıdır. Özellikle protokol tribününe tıka bas yığılmamak lazım diye uyarma gereği hissediyorum. Futbolcularımızı sonuna kadar desteklemek adına her şeyi yapmalıyız.

Yine aynımı olacak diye beynimizde oluşan olumsuz algılardan uzaklaşıp tertemiz duygularla bu sefer olacak diye haykıralım. Bizlerin Pazar günü göstereceğimiz bu desteğe FUTBOLCULARIMIZDAN olumlu bir yanıt gelecektir. Yönetim kurulu üyeleri bu maçta sıkıyönetim ilan ederek gereken her türlü tedbiri alacak adımları attığını duyduk. İnşallah karşılığını alacaklar ve alacağız. Olası aksi durumlarda ise aman dikkatli olalım aman hoşgörülü olalım. Birbirimize ve takımımıza zarar verici hadiselerden uzak olalım.

HAYDİ BAFRA HAYDİ BAFRASPOR ……
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.