Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner867

YILMAZ Nevşehir`de  Bölge Toplantısında
banner852

"Elimizi taşın altına koymaktan çekinmemeliyiz"


AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "18 yıldır sorun çözmek, halkla kucaklaşmak, her alanda kalkınmayı başlatmak ve ülkemizi daha ileri taşımak için verdiğimiz mücadele azminden hiç bir şey kaybetmeden el ele vererek yolumuza devam etmek zorundayız."  dedi.


AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı Nevşehir'de Yerel Yönetimler Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.


Erzurum ve Şanlıurfa'nın ardından Yerel Yönetimler Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın üçüncüsü Nevşehir'de yapıldı. Toplantıda 128 belediye başkanı, il genel meclis başkanları, il başkanları, il yerel yönetimler başkanları, il kadın ve gençlik kolları yerel yönetimler başkanı hazır bulundu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki başkanlığında gerçekleşen ve 3 gün süren toplantıda yerel yönetimlere yönelik önemli bilgiler aktarıldı, bir çok konu başlığında eğitimler verildi.


6 bölgede devam edecek toplantıların üçüncü bölümü olan Nevşehir programına bir çok önemli konuşmacı katıldı. AK Parti Yerel Yönetimler Başkan yardımcılarının da tam kadro yer aldığı toplantıda belediyecilik alanında isim yapmış ve kendini kanıtlamış önceki dönem belediye başkanları bilgi birikimi ve tecrübelerini paylaştı.


AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, toplantıda "Tecrübe Paylaşımı" konu başlığı altında konuşma yaptı.


"GÜVEN HİÇ BİR ZAMAN SARSILMAMALI"
Konuşmasına "Türkiye'nin geleceği için herkesin elini taşın altına koyması ve yürekten çalışması gerekli" diyerek başlayan Yılmaz, 18 yıldır Türkiye'de devam eden hizmet seferberliğinin hiç bir şekilde aksamadan devam etmesi gerektiğine dikkat çekti.


Halkın AK kadrolara olan güvenin hiç bir şekilde sarsılmamasının önemine vurgu yapan Yılmaz, "Yerel yönetimler bir ayna, halkımızla merkezi yönetim arasında büyük bir köprüdür. Bizlerden en iyi hizmeti bekleyen halkımızın bu haklı taleplerini hiç bir şekilde aksaklığa mahal vermeden yerine getirmek birinci vazifemizdir. Her şeyimizle seçilmiş kişiler olarak örnek olmak gibi de bir zorunluluğumuz vardır. AK Parti, halkın içinden doğan bir parti ise bu bilinci her zaman hatırlamamız, gereklerini yerine getirmemiz kaçınılmazdır." diye konuştu.


''AK PARTİ'NİN MİSYONU HALKIMIZIN MİSYONUDUR''


Türkiye'yi büyük hedeflerine ulaştırmak için herkese önemli görevler düştüğünü vurgulayan Yılmaz, "Ülkemiz önemli bir süreçten geçmektedir. Elini taşın altına koymaktan çekinen bir anlayışı herkesin bir kenara bırakması gerekmektedir. 18 yıldır sorun çözmek, halkla kucaklaşmak, her alanda kalkınmayı başlatmak ve ülkemizi daha ileri taşımak için verdiğimiz mücadele azminden hiç bir şey kaybetmeden el ele vererek yolumuza devam etmek zorundayız. Yerel yönetimler halkımızla sürekli iç içe olan kurumlarımızdır. AK Parti'nin misyonu halkımızın misyonudur. Onların derdi de, sevinci de bizimdir. Halkımız mutluysa bizlerde mutluyuz. Bu büyük gönül bağını aksamadan korumak, oluşturmak gibi önemli bir vazifemiz olduğunun bilincinden ayrılmamalıyız. Ülkemizi hedeflerine ulaştıracak çalışmalara hepimizin katkı vermesi kaçınılmazdır." şeklinde konuştu.


Yılmaz, Salıpazarı ve Terme ilçesinde yaşanan doğal afet için geçmiş olsun, can kayıpları için başsağlığı temennilerini de yeniledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876