Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner798

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Seyircili Maç Açıklaması

Ankara’da 2020-21 Süper Lig şampiyonu Beşiktaş’ı ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sonrasında gelecek sezon için müjdeli bir haber de verdi. Erdoğan, “Seyircisiz oynanmak zorunda kalınan maçların taraftar ve futbolcularımızın motivasyonunu etkilediğinin farkındayız. İnşallah önümüzdeki sezonu tüm futbolseverlerin stadyumları yeniden coşkuyla doldurduğu bir iklimde düzenlemek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Hazırlıkların sürdüğünü belirten Erdoğan, “Hazırlık çalışmalarını Türkiye Futbol Federasyonu ve Gençlik Spor Bakanlığı ile birlikte yürütüyoruz. Gençlerimizin rol model olarak gördüğü siz futbolcularımızdan da tüm dünyada olduğu gibi barışın, kardeşliğin sembolü haline gelmesini temenni ediyoruz. Beşiktaş’ımızı şampiyonluğu dolayısıyla şahsım, çalışma arkadaşlarım ve milletim adına tebrik ediyor, gelecek sezon için Avrupa kupalarında başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.