Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

En güzel Regaip Kandil mesajları

2021 Regaip Kandili mesajları araştırma konusu olmaya devam ediyor.

İslam aleminde çok özel, çok anlamlı bir yere sahip olan mübarek üç ayları içerisinde Recep ayının ilk cuma gecesi Regaip Kandili gecesi olarak idrak edilmektedir.

Pandemi nedeniyle büyük çoğunluğun evlerinde kendilerinde ibadet edeceği bu özel gece öncesinde ailesinden, sevdiklerinden ve yakınlarından uzakta olan vatandaşlar 2021 yılı için en yeni, en farklı kandil mesajları ile sevdiklerinin yüzünde tebessüm olabilmek ve onların bu özel gecesini kutlamak için mesajlarını SMS veya Whatsapp üzerinden gönderecek. İşte en yeni, en farklı Regaip Kandili mesajları...

• Üç aylar olarak bilinen Recep, Şaban, Ramazan ayları manevi yönden daha önemli ve hayırlıdır. Recep ayının ilk Cuma gecesi Regaip kandilidir. Yani bu gece ALLAH’ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu gecedir. Edilen dualar, tövbeler bu gece kabul olunur. Yürekler binbir nurla doludur. Regaib Kandiliniz kutlu olsun..

​​​​​
Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Regaib Kandiliniz mübarek olsun..

​​​​​
Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan kandiliniz mübarek olsun.



Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Regaib Kandiliniz mübarek olsun..

Regaip Kandili tesbihleri 2021! Regaip Kandili'nde çekilecek tesbihler ve zikirler burada...

Regaip Kandili tesbihleri ve zikirleri ile ilgili ayrıntılar gündemde yer alıyor. Regaip Kandili bu sene 18 Şubat tarihinde idrak edilecek. Yılın ilk kandiline yaklaşırken Regaip Kandili'nde çekilecek tesbihler ve zikirler merakla araştırılıyor. Peki Regaip Kandili'nde çekilecek tesbihler neler 2021? İşte Regaip Kandili zikirleri...

REGAİP KANDİLİ'NDE ÇEKİLECEK TESBİHLER NELER? 

10 gün 100 defa Sübhana'llahi'l- hayyil- kayyum
10 gün 100 defa Sübhana'llahi'l- ehadi's-samed
10 gün 100 defa Sübhana'llahi'l- gafuri'r- rahim

REGAİP KANDİLİ ZİKİRLERİ... 

"Lâ ilâhe illallah",
"Allahümme salli alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âli seyyidinâ muhammed",
"Estağfirullah",
"Sübhànallah",
"Elhamdülillâh",
"Allahu ekber",
"Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm",
"Allah" (C.C)
ÜÇ AYLAR DUASI
Üç Aylar girdiği zaman Hz. Peygamber (S.A.V.) şöyle dua ederdi; " Ey Allah'ım; Recep ve Şabanı bize mübarek kıl, bizi Ramazana kavuştur."Hz. Peygamber (S.A.V.); başka bir hadis-i şeriflerinde ise;" Recep Allah'ın ayı, Şaban benim ayım, Ramazanda ümmetimin ayıdır." Buyurarak bu ayların manevi feyzine işaret buyurmuşlardır."Allâhümme bârik lenâ fi Recebe ve Şa'bân, ve bellignâ Ramazân."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.