Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan
banner798

Süleyman Soylu başımıza birde Almanya çıktı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Vakfıkebir ilçesinde parti otobüsünden, kendisini bekleyen vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'ın selamını iletti.

Yeniden önemli bir kararın ve dönemin arifesinde olunduğuna değinen Soylu, "Çok önemli bir yolculuğa çıkıyoruz. Önümüzdeki yüzyıllar için, önümüzdeki 10 yıllar, 1 yıllar, 5 yıllar için çok önemli bir karar vereceğiz. Bu Türkiye'nin son 50 yılını, özellikler 1960'dan 2017'ye tam tamına 57 yılını sizler yaşadınız.Bir gün darbe ile yaşadınız, bir gün bir başbakanın idamı ile yaşadınız, bir gün ekonomik krizle yaşadınız, bir gün terörizmle, bir gün anarşizmle, bir gün enflasyonizmle, bir gün dolar, bir gün avro kriziyle yaşadınız. Bu ülkede bir gün özgürlüklerinize, bir gün hürriyetinize müdahale edildi. Bir gün amacınıza müdahale edildi." ifadesini kullandı.

'BİR DE BAŞIMIZA ALMANYA ÇIKTI'

Bakan Soylu, Almanya'yı da eleştirerek, şunları kaydetti:

"Bir de başımıza Almanya çıktı. Tam yakıştı ama FETÖ ile PKK ile ve ifade etmeliyim ki bu Kılıçdaroğlu ile birlikte olmak tam Almanya'ya yakıştı. Yıllardan beri teröristleri istiyoruz oradan, teröristleri bize göndermiyorlar. DHKP-C'li teröristleri göndermiyorlar, PKK'yı göndermiyorlar, şimdi de kimi, FETÖ'nün teröristlerini göndermiyorlar. Bilmelerini istiyoruz ki biraz sabırlı olsunlar, onlar göndermeseler de biz gereğini yerine getiririz, merak etmesinler. Öyle gidecekler, Almanya'da kaçacaklar, bir gün nerede olduğunu FETÖ teröristleri şaşıracaklar, bilginiz olsun. Bir gün nerede olduğunu buradan söylüyorum, öyle kolay değil. Bu ülkeye ihanet ederse etsin, bu ülkenin güvenlik konsepti de stratejisi de değişmiştir artık. Dünyanın neresinde olursa olsun Türkiye'ye ihanet edeni orada biz bir saat durdurmayız." 

Anahtar Kelimeler:
HaberAlmanyaSüleyman Soylu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.