Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner797

Yönetimi acil toplantıya çağırdı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, perşembe akşamı geldiği İzmir'de, CHP'li Belediye Başkanları Zirvesi'ne katıldı, ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Narlıdere Belediyesi'nin yaptırdığı tesislerin açılışlarını gerçekleştirdi. CHP'li Belediye Başkanları Zirvesi'ne bugün de katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 16.30'daki İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptırdığı Sosyal Yaşam Kampusü ile Buca Belediyesi'nin yaptırdığı Tarık Akan Gençlik Merkezi'nin açılışına katılma programını ve 6 Kasım Pazar günü Balıkesir'in Bandırma ilçesine yapacağı ziyareti iptal etti.

YÖNETİMİ ACİL TOPLANTIYA ÇAĞIRDI

Bugün öğleden sonra Ankara'ya gidecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, MYK'yı, yarın da Parti Meclisi'ni olağanüstü toplantıya çağırdığı öğrenildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, belediye başkanlarıyla toplantısını tamamlayıp, öğleden sonra İzmir'den ayrılacağı ifade edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.