banner798

İki yarılı maç oldu ve taraftarlar heyecanı çok yüksek bir maç izledi.İlk yarıda Çarşamba spor bize karşı üstün bir oyun seyrettirirken ileriye basan ve devamlı hamle yapan bir takım görüntüsü verdi.Tabi bu oluşumu sağlayan en büyük sebeplerden biri orta alanda çok pasif bir oyun sergilememizdi.

Öyle ki,rakip orta alan oyuncusu 
bir top kontrolü yaparken bile vücut çalımı ile bütün orta alanı geçiyordu..Kenar ota saha oyuncularımız ise tam çizgi oynayarak merkez tamamen çarşamba sporun eline geçti.

İlk yarıyı 1.0. mağlup bitirmemiz şans idi.

İkinci yarıda ise tablo bizim lehimize dönerken öylesine etkili oynamaya başladık ki kaçırdığımız golleri bizlerde sayamaz olduk.Halim forvette etkili olurken,orta alan oyuncularımız öne doğru devamlı hamle yaparak adeta Çarşamba sporu hapsettik.Bu baskılı oyun içinde ölü topları iyi kullanmamız lazımdı ama bir türlü bu topları lehimize çeviremedik.
İkinci yarıdaki bu orta alan baskısı KAZIM lehine işleyince oda bu çağrıya güzel bir oyun ve güzel bir gol ile cevap verdi.Burada ise merak etiğim konu ise şudur,neden ilk yarı bu kadar pasif bir takım seyrederken ikinci yarı tam tersini görüyoruz.Bu durumun tespitleri yapılıp ona göre tedavileri yapılmalı.

Maddi durumun sıkıntılı olduğunu hepimiz biliyoruz 
ama başkan elinden geleni yapmaya çalışıyor ve siz futbolcular olarak biraz daha olgun davranarak anlayışlı olmalısınız.Bu arada savunma oyuncularımıza ise bir uyarıda bulunmak lazım diyorum.3 oyuncumuzun aynı hatayı bir hamle ile 3 defa yaptılar ve Allah tan ikinci golü yemedik.Bu sonuç kime yaradı dersek bilemiyorum... Buna siz okurlar karar verin.

ELEŞTİRİLERE DARILMAYIN ARKADAŞLAR.

Bazı yazılarımızda az bir eleştiri yaptığımızda hemen darılmalar başlıyor.Yapmayın arkadaşlar futbolda ve bütün işlerde eleştiriler vardır.Yayınlamadığımız yorumların hepsini okusak kafayı yiyeceksiniz demek ki. Hakaret.Hakaret etmiyor ve iftira atmıyorum.Oysa bana gelen iftira ve yalanlara dayalı yorumları ben ne yapayım..benim açımdan da bakın lütfen.
Ayrıca belirtmek isterim.Artık hakkımda yalan ve iftiraları dayalı yorumların hepsine tazminat davası açacağım..Bu böyle biline.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.