Öne Çıkanlar Samsun ankara
banner798

Bafra'da trafik haftasında "Hayatla Yarışılmaz” etkinliği

Emirefendi Mahallesi’ndeki Bafra İmam Hatip Lisesi önünde, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve beraberindeki heyet, durdurulan araç sürücülerini trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapıp, el broşürleri dağıtıldı.

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen gazetecilere verdiği açıklamada,” Trafik haftasında geçen yıl olduğu gibi, “Hayatla Yarışılmaz” mottosuyla gene birlikteyiz. Tüm dikkatleri trafik konusuna trafikte yaşadığımız kazalara, yaralanmalara ve ölümlere dikkat çekmek istiyoruz. Özür dileyelim ancak acele etmeyelim. Geçmiş olsun demeyelim, kusara bakmayın geç kaldık diyelim, hayatla yarışılmaz diyelim. Bir okulumuzun önünde, bu etkinliği yaya geçidinin olduğu yerde yapıyoruz. Yaya önceliği uygulamalarımızda yaya odaklı, trafik çalışmalarımızı bu senede devam ettiklerini. “ belirtti.

Tüm vatandaşlarımızdan Haziran ayında yaklaşan kurban bayramında dikkatli olmalarını söyleyen Kaymakam Cevdet Ertürkmen,” ayrıca Bafra’da tarımsal faaliyetlerimiz başladı, tarımsal araçlar, tarım amaçlı kullanılan araçlar ve traktörler trafiğe çıkmaya başladı. Işıklarına dikkat edilmeli aşır yük yüklenmemeli, koruma tedbirleri alınmadan sahaya sürülmemesi özellikle çiftçilerimizden arzu ediyorum. Çünkü her yıl Bafra ilçesinde en az 3 ölümlü traktör kazası meydana geliyor. Çiftçilerimizle yaptığımız toplantıda dile getiriyoruz, sizlerin huzurunda özellikle rica ediyorum. Çalışmalarımızda yaya önceliği olduğu eğitim öğretim faaliyetlerimiz devam ediyor. Yayalarımızdan trafik kurallarına uymalarını uymayanları uyarmalarını talep ediyoruz. Araç sahiplerinden de özellikle çocuklarımıza okul önlerinde dikkatli olmalarını ve hız limitlerine uymalarını talep ediyoruz.” Dedi.

Etkinlikte, Bafra Emniyet Müdürü Murat Öner ve Bafra ilçe Jandarma Komutanı vekili Binbaşı Çağım Barış Türüdü sürücülere trafik kuralları ile ilgili bilgi vererek broşür dağıttı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.