Öne Çıkanlar Samsun ankara
banner798

Rus yelkenciler Yakakent'te konakladı

Spor yatlarıyla Yakakent İskelesi'nde mola veren profesyonel yelkencileri, Yakakent Belediye Meclis üyesi Hamdi Şensoy, İYİ Parti Yakakent İlçe Başkanı Hamza Yakupoğlu, Belediye personelleri Sefer Güden ve Necmi Sarıbaş karşılayarak ilçeyle ilgili bilgiler verip ilçemizi gezdirdiler.

Yakakent'ti yeşili ve mavisi ile çok beğendiklerini ifade eden Yelken Kulübü Başkan Yardımcısı ve tekne kaptanı Vladislav Belosheıkın gösterilen ilgi ve alakadan çok memnun olduklarını, Yakakent insanın çok güler yüzlü misafirperver olduklarını söylediler.

Yakakent'te geldikleri andan itibaren ilçenin tanıtımı adına desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Dr. Şerafettin Aydoğdu'ya ayrıca teşekkür ettiler.

Bir gece Yakakent'te konaklayacak olan yelken kulübü üyeleri Sinop'ta Karadeniz turunu noktalayacak.

Anahtar Kelimeler:
SamsunYakakent
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.