banner798
 day olacak Devlet memurlarının 29.11.2013 Tarihi mesai bitimine kadar istifa etmeleri gerekiyordu. Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Başkan adayı belirleme süreci 29.11.2013 Tarihine kadar netleşmediği ve sürecin devam etmesi sebebiyle bizim açımızdan süreç sona ermiştir. Aday Adaylığı sürecinde bizlere destek verin, katkı sağlayan tüm gönül dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi arz ediyoruz....Aday her kim olursa olsun etrafında kenetleneceğimizi ve yanında olacağımızı buradan ilan ediyoruz....ADAY KİM OLURSA OLSUN KAZANAN MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ OLSUN...

Bu sözler MHP’nin Bafra Belediye Başkan aday adayı Aslan Yıldırım’ı Belediye Başkanı olarak görmek isteyenlerin facebook sayfasında yayınladı. MHP’nin yetkilileri içinde olan Aslan Yıldırım’ı destekleyen ekipten bazıları ile yaptığımız görüşmede morallerin bozuk olduğunu gördük.

MHP’de fırtıların estiği şu günlerde herkes ayrı bir görüş beyan ediyor. MHP aday adaylarından Nusret Seven’in son günlerde psikolojik üstünlük sağlamaya yönelik bir yol izlediğini görüyoruz. Siyasette bunlar çok normal.

Nusret Seven ve Özgür Topkaya görevlerinden istifa ederek,  süreçin içinde mücadeleye devam kararı aldılar. öncelikle bu iki adayımız Seven ve Topkaya MHP siyasetinde yeni yüz olmuşlardır.Hasan Aslan için ise bir istifa etme mecburiyeti bulunmuyor.  Aslan Yıldırım’ın istifa etmemesi nedeniyle devre dışı kaldığı iddaa ediliyor. Siyaset tecrübesi olmayanlar olabilir. Bu süreçleri daha önce yaşamamış olanlar bulunabilir. Bu nedenle şunları söylemek istiyoruz.

Siyasette pek çok dengeler vardır,
Siyasette her an her şey olabilir
Siyasette her şey saniyeler içinde değişebilir,
Siyasette güç odakları vardır
Siyasette entrikalar çoktur.
Siyasetin pek çok karar alma makinazmaları ve her birinin ayrı bir gücü vardır.

Bu nedenle Aslan Yıldırım beyi destekleyen facebook sayfasını yöneten arkadaşlar hata yapmışlardır. 
Bir açıklama yapmaları doğru olmamıştır.
MHP Bafra adayının Belirlenmesinde:
MHP Bafra ilçe Başkanı ve yönetim kurulu,
MHP Samsun İl Başkanı ve yönetim kurulu,
MHP Samsun milletvekili (Bafralı) Sayın Cemalettin Şimşek
MHP MYK Üyesi Sayın Oktay Demir

Bu isimlerin görüşleri alınacak, belki telefon anketleri yapılacak ( Partilerin Genel merkezleri  herkesin peşine takılıp yönlendirilecek ellerinde kağıtlarla dolaşan anketörler ile anket yapmaz) En çok oyu  yada seçimi kiminle kazanabiliriz durumuna bakılacak, birlik ve beraberlik içinde seçimlere kiminle gidebiliriz incelemeleri yapılacaktır.

Kısacası MHP’de süreç bir süre devam edecek. MHP Bafra Belediyesini almayı çok istiyor. Kırık dökük bir halde bu seçime girmeyecek. MHP Bafra’da en iddialı 2 partiden biri. Bu nedenle Bafra adayını belirlerken çok düşünecek. İnce eleyip sık dokuyacaktır.

Bütün bunlar nedeniyle MHP’de bir süre daha fırtınalar kopmaya devam edecek. 

Admin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.