Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

ZAFER BEKTAŞ YEREL SEÇİMLERİN  FLAŞ PARTİSİ İYİ PARTİ OLACAK

İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Zafer Bektaş'tan yerel seçimler öncesi Haber Ovası Sitemize flaş açıklamalarda bulundu.

HER İL VE İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TALİBİZ

2019 mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Zafer Bektaş önemli açıklamalarda bulundu. 24 haziran da partilerinin asla başarısız olmadığını aksine 7 aylık bir partinin Meral Akşener liderliğinde önemli başarıya imza attığını kaydeden Bektaş, '50 yıllık bir parti % 11 oy alıp başarılı sayılıyorsa 7 ay önce kurulan partimizin başarısız gibi gösterilmesine anlam vermek mümkün değildir. İYİ Parti asıl tarihi başarısını önümüzdeki yerel seçimlerde gösterecektir.' dedi.

BAFRA'DA İYİ PARTİ ZAFER KAZANACAK

Hem Samsun'da hem de Türkiye genelinde Büyükşehir, il ve ilçelerde her belediye başkanlığı koltuğuna talip olduklarını dile getiren Bektaş; 'Genel merkezimiz Türkiye genelinde teşkilatlarda bir kan değişimi yaptı. Bunun önemli yansımalarını yerel seçimlerde çok daha net göreceğiz. Samsun'da 18 belediye başkanlığına talibiz. Kendi ilçemiz Bafra'da seçimlerin favori partisi biz olacağız. Adayımızı çok iyi belirleyip Bafra'ya İYİ parti olarak bir zafer yaşatmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var.' diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.