banner798
 Geçtiğimiz günlerde Samsun Valisi İbrahim Şahin’inde katılımıyla Bafra Gençlik Spor Merkezi’nde hayalimdeki okul yarışması projesinde dereceye girenlere ödüller verilmişti. 

PROJEYE REKLAM GÖLGESİ DÜŞTÜ !


Her şey çok iyi güzel de, güzel olmayan tek şey Genç İş Adamları Derneğinin devasa büyüklükteki Bin Tl’Lik,750 TL`lik ve 500 TL`lik yardım çeki bu manidar projeye gölge düşürdü. 
İlk etapta biz ne olduğunu anlayamamıştık, hoşumuza da gitmişti. Bu projeye Genç İş Adamları Derneği Bin Tl yardım yapmıştı. Bir de ne gördük, proje unutuldu, projenin ortada herkesin eline aldığı ve fotoğraflara poz verdiği  çekleri görmeyiz mi? 
İnanın afalladık. Bu çeki Genç İş Adamları Derneği hazırlamış, aman Allahım banka müdürlerine soracağım “bu çek yeni mi çıktı, böyle bir çek var mı, bu çek çok zengin olanlara mı veriliyor, yoksa bu çek sadece Genç İş Adamları Derneğine mi mahsus” aman allahım bu nasıl çekmiş.. Kapanın elinde kaldı ! 
Örnek verelim mi? Sayın Vali, Genç İş Adamları Derneği Başkanı ile fotoğrafa görüntü veriyor. Durun daha bitmedi, buna Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve Belediye Başkanı Zihni Şahin’de katılmaz mı? 
Sanki takdim edilen çek 50 bin tl’lik bir çek. Şimdi Genç İş Adamları Derneğine ve Başkanına soruyoruz “Sayın Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Genç İş Adamları Derneğinin kuruluş amacı Genç Beyinlerin bir araya gelerek Bafra ekonomisi için ileriye dönük proje hazırlamak değil midir?” 
Vallahi ben şu ana kadar sizlerin tek bir projesine tanık olmadım. Gerçi bir kaç projeniz var gözüküyor ama, hiç bir tanesini hayata geçirmediniz….
O zaman ben soruyorum, “Siz ne iş yaparsınız?”
Durun, durun sorduğum sorunun cevabını da isterseniz ben vereyim.. 
Siz şimdi kesin olarak şöyle dersiniz “Daha ne yapalım, bu projeye HAYALİMDEKİ OKUL PROJESİ, YATILI OKULLARA KIYAFET ,KELOĞLAN TİYATROSU ve bir kaç proje ye maddi anlamda destek. Sayın Genç İş Adamları, sevgili gençler, sizi genç beyinlerinizden dolayı tebrik ediyoruz.. 
Sanki çok iş yaptınız, size göre kos koca genç iş adamları olarak gördüğünüz kuruluşunuzun bu projeye sanki çok büyük bir mebla vermiş gibi, bin tl yi bir metre boyunda, bir çek hazırlayarak ortama sunmanız ve bu ortamda da birileri buna alet olması hakikatten düşündürücü. 
Şimdi Sayın Genç İş Adamları Derneği Başkanı Yavuz Muratoğlu’na soruyoruz, “Sayın Başkan, gençsin, yakışıklısın, boyun bostun da yerinde. Merak ettim, siz kaç üyesiniz? Daha doğrusu kaç üyeniz var? Zaten buraya üye olanlar iş adamı kimliğine sahip değil mi? Benim nacizane fikrim, en az 50 üyeniz vardır. Madem projeye destek verecektiniz, her biriniz 100’er Tl verseydi de verilen çek en azından 5 bin TL’lik olsaydı, daha güzel olmazmıydı? Sayın başkan, gazetecilik kimliğim ile okumuş olduğunuz satırlara bir göz gezdirecek olursanız, yazımda bir hakaret yok. Biz buna gazetecilikte  mesajı verirken ‘TEŞBİHTE HATA OLMAZ’ ifadesini kullanırız. 
Sizin şahsınızla veya kuruluşunuzla bir alıp veremediğiniz olmamıştır, olmaz da ! ancak, bana göre çok büyük bir yanlışa ve gaf’a hep birlikte imza attınız. 
Çok yazık.. geleceğin genç beyinlerine bu tür bir reklamı yaparak, kötü örnek teşkil ettiniz.
Bilmem anlatabildim mi, Sayın Başkan Yavuz Muratoğlu ! 


YAZILI METİNİNİZİ ALDIK ! 
Soruyorum sizlere, siz bu metni Basın’a haber maksatlı mı gönderdiniz? Yoksa reklam maksatlı mı? 
Sayın Yavuz Muratoğlu, ben belki sizin kadar tahsil yapmamışımdır ama bilesiniz ki bendeniz’de Anadolu üniversitesini bitirdim, yani anlayacağınız. Bunun diğer adı da hayat üniversitedir. 
Ben sizin metininizin yani haber bülteninizin ne maksatla gönderildiğini çok iyi bilenlerdenim. Biz de sizi mahçup etmemek için bülteninizi çok iyi okuduk.
Hiç kusura bakmayın biz bu bülteni gazeteciliğimizin vermiş olduğu sorumluluk çerçevesi içerisinde haber yapamazdık. 
Sadece haber bültenini yorumlardık ! 
Nitekim yorumladık da … 

ADMİN
 A.D
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.