Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner797

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan vatandaşlarla iftar ve sahur yaptı

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Asarcık İlçesinde iftar, İlkadım İlçesi'nde sahur programına katılarak, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Asarcık Meydanı'nda düzenlenen ve yaklaşık bin kişinin katıldığı programda Karaaslan, vatandaşlarla selamlaşarak, sohbet etti.


Karaaslan iftar programının ardından ilçeden ayrılarak İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından düzenlenen Ihlamur Kafe'de düzenlenen sahur programına katıldı. Burada konuşma yapan Karaaslan, ''Gecenin geç saatlerinde bu gönül sofrasında bizlerle olduğunuz için teşekkür ediyorum. Özellikle manevi atmosferin çok güçlü olduğu bu sofralarda hep birlikte olmak çok önemli. Birliktelikler her zaman önemli ama bu günlerde daha fazla önem arz ediyor. Çünkü ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu süreçte bizim en büyük zenginliğimiz, gönül zenginliğimiz, bu güçlü birlikteliğimiz ve bağlarımız. Bunları güçlendirdiğimiz en güzel anlarımız iftar ve sahur sofralarımız'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.