Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Alaçam`da Yol Yapım Çalışmaları Başladı

Alaçam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri , doğalgaz çalışmalarından kaynaklı bozulan yolların demontaj (sökme) çalışmasına Bafra Caddesinden başlandı.

Havaların ısınması ile birlikte Alaçam'ın trafik yoğunluğunu taşıyan Bafra Caddesinin yol ve kaldırımlarının demontaj (sökme) çalışmalarına bugün itibariyle başlandı .

Belediye Başkanımız Sayın İlyas ACAR” Bugün itibariyle doğalgaz çalışmaları sonucu Bafra Caddesinde bozulan yolların ve kaldırımların demontaj (sökme) çalışmalarına başladık, ilerleyen günlerde çalışmalarımıza lise caddesinde devam edeceğiz.

Tamamlanan çalışmalarının ardından Samsun Büyükşehir Belediyesi ile birlikte vatandaşlarımızı mağdur etmemek için, en hızlı ve etkili çözümü planlayarak caddelerimizde asfaltlama ve kaldırım çalışmalarına ivedi şekilde başlıyoruz,”dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.