Öne Çıkanlar Uyuşturucu operasyonusyonu fındık bahçesi
banner797

Atakum’da Zihni Şahin’e sevgi seli
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, MHP Atakum İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ile MHP İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu ve partililerle bir araya gelen Şahin, birliktelik mesajı verdi.

ŞAHİN’E COŞKULU KARŞILAMA

Daha sonra AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı’nda Atakumlularla buluşan Şahin, burada coşkuyla karşılandı. Yaklaşık 9 aydır Samsun'da gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydeden Şahin, “Bugüne kadar hiçbir görevi illa bana verin demedim. Görevler hep bana verildi. Bu görevleri de layıkıyla yerine getirdim. Önce Bafra Belediye Başkanı, daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Samsunluların huzuruna çıktık. Bu, 9 ayda elimizi taşın altına koymaktan çekinmedik. Samsun’un bütün ilçelerinden hep destek gördük. Hayatımızda çok önemli görevlerde olabiliriz. Ama önemli olan gönüllere girmek. Biz, Samsunluların gönüllerince girmeyi başardık. O bakımdan çok mutluyum. Şimdi ise Atakum için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizi aday gösterdi. Önce Bafra’nın sonra Samsun’un şimdi ise Atakum’un abisi olacağım. Bu konuda da mütevazilik yapamayacağım” diye konuştu.

BİRLİKTE YÖNETECEĞİZİ

nsana değer veren bir yönetim anlayışı ile hareket edeceklerini söyleyen Şahin, “Şehrimizde nerede bir problem varsa çözmeye çalıştık. Çözemediklerimizi gündemimize aldık.  Ötekileştirme yapmadan, herkesin fikrini alarak, hizmet verdim. Birlikte yönetim anlayışı benim için çok önemli. Önemli olan bir ve beraber hareket edebilmek. Atakum’da da aynı anlayışla, bütün kesimlerin fikrini alarak, STK’larla fikir alışverişinde bulunarak, birlikte Atakum’a hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

SOSYAL PROJELER GELİYOR

Atakum’un profilini çok iyi bildiklerini kaydeden Şahin, “Öncelikle Atakum Belediye Başkanımız İshak Taşçı’ya bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Eğer seçilirsek Atakum’u bugün geldiği noktadan daha ileriye götürmek için hep birlikte hareket edeceğiz. Atakum için vizyon proje çalışmalarımız var. İleriki günlerde değerli hemşerilerimizle paylaşacağız. Her şeyden önce bir eğitimci başkan olarak, gençlikle çocuklarla ilgili kültür sanat adına önemli projeleri gündeme getireceğiz. Kadınlarla, emeklilerle, sosyal projeleri hep birlikte hayata geçireceğiz .”

 Ayşe KUŞCU KAYA 





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.