Öne Çıkanlar Uyuşturucu operasyonusyonu fındık bahçesi
banner798

BAFRA`DA İTTİFAK
Cumhur İttifakı'nın Samsun'da hangi ilçelerde hangi adayı açıklayacağı merakla bekleniyor. 19 Ocak'ta bizzat AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'a gelerek adayları kamuoyuna açıklayacak.

Kimsenin adaylığı kesin değildir. Kesin olmaması bir yana mevcut başkanlar bile koltuklarını koruyacaklarını zor gözüküyor. Bunun sebebi İTTİFAK, samsun`da İTTİFAK olacak mı? Samsun`da İTTİFAK olursa ilçelerde nasıl bir ADAY İle davam edilecek. Bunların hiç biri netlik kazanmadı.

Siyasi kulislerde seçilen Adaylar kulis adayı olmaktan Öteye gidemediler.

Bizde haber ovası olarak öncelikle ilçemizden başlayarak, olası bir İTTİFAK`ta Bafra`nın siyasi kulislerini sizlerle paylaşacağız.


BAFRA MHP` YE VERİLİRSE AK PARTİ SEÇMENİ KİMİ BAŞKAN GÖRMEK İSTER?

AK PARTİ Seçmenin olası bir ittifakta aday seçme şansı yok Bafra MHP`nin Adayı tek Abdurraman Çamaş Alternatifi yok AK Partili seçmen zaten, Çamaş`ı tanıyor. Çamaş Bafra MHP Teşkilatının her kademesinde görev almış 8 yıl ilçe başkanlığı, 3 dönem bafra meclisinde bulunmuş mecliste sert çıkışları ile bilinen bir adaydır.

BAFRA AK PARTİ`YE VERİLİRSE MHP SEÇMENİ KİMİ BAŞKAN GÖRMEK İSTER?

MHP seçmeninde işler farklı çünkü Ak Partili 5 adayı var! Bu adayları MHP seçmenine ittifakı anlatacak olan Bafra teşkilatı hangi aday ile rekor oy alacağı kulislerde şu şekilde konuluşuyor.

Adaylar Mevcut Başkan Hamit Kılıç Bir dönem belediye meclis üyesi yapmış meclis başkan vekilliği Vakıf başkanlığı görevlerinde bulunmuş.

Kemal Şenocak 2 dönem belediye meclis üyeliği kontenjandan girmiş. Bafra spor Yöneticiliği ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulunmuş Avukat Kimliğine sahip bir aday.

Recep Ayfer, 2 dönem belediye meclis üyeliği kontenjandan, Bafra spor yönetimi İş adamı

Osman Genç Bafra Kızılay Başkanı Bafra Spor Yöneticiliği yapmış işadamı.

Ramazan Hokka İstanbul`da yaşayan Bafralı İşadamı.

Tuncay YURDUSEVEN AK Parti kurucu üyesi 17 yıldır partinin her kademesinde görev yapmış 2 dönem ilçe başkanlığı yapmış 15 Temmuz`da İlçe başkanlığı döneminde MHP ilçe başkanı Abdurrahman Çamaş ile süreci beraber yaşamış, Yeni Kapı Ruhunu Bafra`da yaşatmış ve Referandum da seçim yürütmüş.


İki Belediye Başkan Aday Adayı olan Yurduseven ve Çamaş partilerinin her kademesinde birleştirici olarak, teşkilatlara daha fazla hakim olacağı konuşuluyor.
Bafra siyasi kulisleri bu tabloya göre İTTİFAK`ta Tuncay Yurduseven Abdurrahman Çamaş ile Rekor Alına bileceğini konuşuyor.


Bafra siyasi kulisleri bu tabloya göre İTTİFAK`ta Tuncay Yurduseven Çamaş ile 31 Mart yerel seçimlerde Rekor bir oy ile Tarih yazılacağı söyleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.