Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan
banner798

Bafralı Şairler Ondokzmayıs' Ta Buluştular

Samsun Ayvacık doğumlu, aslen Bafral ve 4 yıldır Samsun Atakum' da ikâmet eden; şair yazar, emekli öğretmen ve gazeteci Oktay Zerrin ve yine aslen Bafra Gazibeyli Mahallesi' nde ( köy ) ikâmet edip, İstanbul' da aşcılık yapanBafralı şair ve yazar Selçuk Ataeven, Samsun Ondokuzmayıs ilçe şairi aslen Artvinli, Kültür Bakanlığı Halk Şairi Alaeddin Dursun'u evlernde ziyaret ettiler.

Şair Alaeddin Dursun ve eşi Havva Kaya Dursun'u; Samsun Ondokuzmayıs ilçesi, Engiz Mahallesi' nde ziyaret eden Bafral şair ve yazarlardan Oktay Zerrin' le, şair arkdaşı,Bafralı Selçuk Ataseven; hem bol bol sohbet ettier hem birlikte evlerinin bahçesindeki çardakta yemek yeyip, semaver çay keyfi hem de bol bol şiir sohbetiyaptıar.

TC Kültür Bakanlığı, Halk Şairi Alaeddin Dursun; İstanbul'dan Bafra' ya gerek ziyaret gerekse de kurban bayramıiçin geldikleri Bafra' da, hemşehris ve Atakum' da ikâmet eden ve bayram ve kurban için Bafra' ya gelen şair Oktay Zerrin ile Dursun Ailesi' ni Engiz Mahallesi' ndeki evlerinde ziyart ettiler.

Ayrıca şair Alaeddin Dursun; kendilerini ziyaret eden şair Zerrin ve ATASEVEN' e, piyasaya yeni çıkan " Loş Işıklar Altında " , " Yanaştım Son Limana " ve diğer şiir kitaplarını, Oktay Zerrin de " Çocuk Sevgidir, Çocuk Bayraktr " adlı 5. ve yeni Çocuk şiirleri kitabını imzalayıp hediye ettiler.

Diğer yandan; şair ve yazar Selçuk Ataseven; ilk roman vebir de şiir kitabının ön hazırlıkları içersinde olduğunu söyledi.

Haber Merkezi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.