Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan
banner798

Başkan Aksu`dan Açıklama

Basın Açıklaması

Partimizde Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulunan Hasan Uzunlar’ın bugün itibarıyla basında ve sosyal medyada yer alan tartışma ve yorumlara sebep olan paylaşımını tasvip etmemiz mümkün değildir. Bu kabil beyan ve ifadeler partimizin tutum ve görüşünü kesinlikle yansıtmamaktadır. 

Diğer taraftan ilgili kişi, sosyal medya hesabından ifadelerin kendisine ait olmadığını, sosyal medyada yer alan tartışmadaki ‘bir yorumu’ alıntı olarak paylaştığını beyanla, yanlış anlaşılmalara sebep olmaktan ötürü MHP ve kamuoyundan özür dilemiştir.

Bugüne kadar ifade ettiğimiz üzere; AK Partimiz ile Milliyetçi Hareket Partisinin “Cumhur İttifakı” anlayışı vatanımızın ve milletimizin bekasını ve yüceltilmesini esas alan son derece sağlam temellere dayanmaktadır.
Bu itibarla “Cumhur İttifakı” İl Başkanları olarak bu zamana kadar olduğu gibi aynı anlayış ve sorumluluk içerisinde bulunduğumuzu kamuoyuyla saygıyla paylaşırım.

Av. Ersan AKSU
AK Parti Samsun İl Başkanı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet5561 4 yıl önce

Tasvip etmiyoruz cezalandıracağız diline biber süreceğiz