Öne Çıkanlar Kalp ve Aritmi Tedavi Kliniği Adnan Sarı
banner798

Başkan Diril güven tazeledi
Diril, Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Salonu'nda düzenlenen Türkiye Muharip Gazileri Derneği Samsun Şube Başkanlı 16. Olağan Genel Kurul'da güven tazeledi.

Burada bir konuşma yapan Diril, şehit, malul ve muharip gibi ulvi değerleri temsil etmenin şereflerin en yücesi olduğunu vurguladı.

Muharip gazilere zaman zaman haksız yakıştırmalar yapıldığını dile getiren Diril, şöyle konuştu:

"Toplum içerisinde sizin nerenizde yara var? Siz gazi misiniz? gibi hoş olmayan davranışlar yapılmakta ve gazilerimiz hiç hak etmedikleri bir tavırla karşı karşıya kalmaktadır. Taarruz esnasında birliğinizin tamamı şehit veya malul olsaydı o zaman savaşı siz değil düşmanınız kazanırdı. Bu nedenle şehitlik, malullük ve muhariplik etle tırnak gibi algılanarak bir bütünün ortak parçaları olarak düşünülmelidir."

Genel Kurul'da 91 yaşındaki Kore gazisi Yakup Kemaloğlu'na Kore Deniz Kurbay Albay Savunma Ateşesi Jaesıc Park tarafından madalya takıldı.

Ahmet Diril'in başkanlığındaki yönetim kurulunda Mustafa Uluışık, Sezai Ergül, Hulusi Torun, Şakir Cengiz, Muhittin Çakıroğlu, Ramazan Çavuş, Cevdet Kürtdur, Dilber Keleş, Fahri Çamur, Rahmi Şahin ve Harun Saat yer aldı.

Genel kurula, Türkiye Muharip Gazileri Derneği Genel Sekreteri Beyazıt Yumuk, şube başkanları ve gaziler ile aileleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.